Kb.1 hónapja gyakran zsibbad a jobb kézfejem, mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
34 hetes kismama vagyok, minden éjjel többször is elzsibbad, de olykor nappal is észreveszem. Mindig csak a jobb. Eddig sosem volt ilyen... Mi okozhatja?2012. okt. 18. 08:53
1/5 anonim válasza:
Szia! Nekem is rendszeresen volt a terhesség alatt ilyen kellemetlen tünetem! Természetes jelenség, de arra már sajnos nem emlékszem hogy mitől van:-(
2/5 anonim válasza:
Szimplán a testtömeg-növekedés vagy vizesedés miatt kialakult ún. carpalis alagút szindróma - egyes idegek nyomás alá kerülnek. Szülés után (egyéni, kinek mennyivel utána) el fog múlni, addig kitartás!
3/5 anonim válasza:
A baba nyomja az idegeket. Nekem is zsibbad, természetes, el fog múlni.
4/5 anonim válasza:
Enn is egy honapja erzem a jobb kezem zsibbadasat! Iszonyu mert ejjel folyamatos nem tudok aludni tole!!! Nappal is erzem foleg ha hasznalom! Doki is azt mondta h el fog mulni ne izguljak!!!!! Kitartas!
36hkm
5/5 anonim válasza:
nekem is zsibbadt,sőt volt,hogy fogni is alig bírtam.szülés után rögtön elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!