A terhesség igazábol 10hónap? És miért nem 36hét, ha 9hónap? Csak engem idegesit ez a kérdés?
Már kérdezték!!!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
A 19.55-os valaszolo vagyok.
"Nem pontoztam le senkit és nem vagyok tudatlan sem.De nem is akarok vitatkozni egy tudatlannal."
Ha ezt nekem szantad, akkor megkerlek, hogy olvasd at meg egyszer, amit irtam. Kerlek vegyel kicsit vissza. Nem bantottalak, nem oktattalak ki, nem neveztelek tudatlannak, speciel epp azt mondtam, amit te. Es a szomszedasszonyodra celoztam, hogy ha ezt nem erti meg, nem latja at, akkor ne vitatkozz vele.
Nem akarom ezt a negativ indulatot es hozzaallast a terhessegi hormonokra fogni, de talan gondolt at ketszer, hogy mit mondanak, irnak neked es azutan serts meg szamodra vad idegen embereket.
Azon se lepodnek meg ezek utan, ha a szomszedasszonyodat is csak felreertelmezted volna egy idegesebb pillanatodban.
Sajnalom, hogy irtam, ennyit nem ert.
Basszuskulcs.
Csak oda akartam irni azt, hogy furcsa a tenyleg logikus valaszok lepontozasa, mert akkor meg az elso valasz eleg alacsony szazalekkal futott, de vegul megsem irtam oda.
Igy mar egyertelmu, hogy nem nekem szantad, pedig nekem ugy remlett, hogy beleirtam.
Mindegy, hagyjuk, inkabb berakom a gyereket a kisagyba es elaltatom magam is. :-)
hahó
ÉN úgy tudom,h azért 40hét,mert hozzá számolják azt az időt amikor még volt menszesz(uccsómenszi első napjától kb.2hét)meg az utánalévő 2hetet amikorra a legnagyobb a fogamzásképzés és igy jön ki az a 4hét plussz!Maga a terhesség 9hó,de ezeket veszik hozzá és igy lesz 40hét
remélem érthető volt mit irtam és nem túl zagyvás
üdv,35heteskismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!