Pcos kismamák nálatok hogy volt? Március óta Meforalt szedek. Júniusban terhes lettem.
Azt mondta a nőgyógyász,h majd az endokrinológus megmondja meddig kell szednem a gyógyszert,ő egyébként még a terhesség előtt azt mondta,h végig kellene szednem ha esetleg terhes leszek,de ő most lepasszolt a dietetikusnak,mert magas lett a terheléses cukrom. A dietetikus meg azt mondta,h azonnal tegyem le a gyógyszert.Én annyit olvastam erről,h nem szabad letenni,mert akár 20 hét körül még vetélhetek is..
Van aki ebben tapasztalt?
Segítsetek kérlek!
18 hetes vagyok.
Köszönöm!
köszönöm,hogy írtál!
igen nehéz kérdés,és azt hiszem a döntés neheze a kismamákra nehezedik,h vállalják e. én vállalom..nekem baba előtt nagyon magas volt az inzulinszintem..már január óta szedem..nem tudom hogyan hatna a szervezetemre ha hirtelen abbahagynám a szedését..mivel kijött a cukrom most így a diétával és a gyógyszerrel jól tudom tartani a cukrot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!