Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34-35 hetes kismamák! Mennyit...

34-35 hetes kismamák! Mennyit keményedik a hasatok?

Figyelt kérdés
2012. okt. 17. 14:56
 1/7 anonim ***** válasza:

Számot nem tudok mondani, de általában már 15-20 perc gyaloglás után bekeményedik, vagy estére akár 10 perc gyaloglás után is.

Napi 1500mg magnéziumot szedek.

34hkm

2012. okt. 17. 15:04
 2/7 anonim válasza:
Nekem is sokat keményedik a pocakom, amikor állok, sétálok vagy bármilyen házimunkának nekiállok. Nemrég ágynyugalmat javasolt az orvos és sok magnéziumot, emellett még a méhszájam is elkezdett nyílni. Szóval pihenj sokat Te is!!!
2012. okt. 17. 15:18
 3/7 A kérdező kommentje:
Én is szinte csak pihenek, mivel nekem is elkezdett nyílni a méhszájam.Néhány napja kezdett keményedni a hasam,amit már csak fekve tudok elviselni.
2012. okt. 17. 15:46
 4/7 anonim válasza:
2. vagyok. Hogy bírod a sok pihenést, nekem 3 nap után elegem van belőle... :( De már nincs sok vissza!!!
2012. okt. 17. 19:24
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon nehezen,azt mondta az orvos, hogy a 36.hétig feküdjek.Számolom a napokat,jövőhét végén telik le. Mondjuk nem is tudnék mást csinálni,annyira kellemetlen.Ahogy felállok, egyből elkezd húzódni.te hány hetes vagy?
2012. okt. 18. 08:31
 6/7 A kérdező kommentje:
És milyen a méhszáj értéked?
2012. okt. 18. 08:38
 7/7 anonim válasza:

35+1 hetes vagyok, és 3100 az érték, még nem olyan vészes, csak halálra unom magam. De amióta sokkal többet pihenek és több magnéziumot szedek, nem is keményedik olyan sokat, néha felkelek tenni-venni így napi 2-5 keményedéssel elvagyok. Már nincs sok hátra a végéig, a hosszú hétvégén meg jön hozzánk a család, legalább abban a pár napban biztosan nem fogok unatkozni :)

Neked mennyire van nyitva a méhszájad?

2012. okt. 19. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!