Kismamik ti mennyit szedtetek fel a terhességetek alatt?
Szerintem függ a testalkattól, hogy kinek mennyi a sok. Első terhességemnél 13 kg-ot híztam, most valamivel többet. Mindkét esetben 77 kg-val szültem, csak az elsőnél 64 kg-ról indultam, most meg kb. 60-ról, nem tudom pontosan, mert csak 12 hetesen mért a védőnő és akkor már 69 kg voltam. Emellett 172 cm magas vagyok. Azt mondta nem gond, mert a testalkatomhoz képest ez nem sok, az utolsó pillanatig mindenki azt mondta, hogy nem is látszik, hogy híztam volna, csak a hasam nőtt. Persze aki eleve nagyobb súlyfelesleggel kezd, annak a tizenakárhány kiló már soknak számít, de aki 40 kg-val, annak még a 20 sem olyan sok.
A másik, hogy első terhességemnél egyik terhesgondozáson azt mondta a doki, hogy keveset hízok, egyek többet. Na, én éjjel nappal édességet ettem, meg mindent ami belémfért. Mentem nagy boldogan a következő gondozásra, hogy milyen szépen hízok, erre meg közölték, hogy sokat híztam, talán diétáznom kéne... :S Na, akkor döntöttem el, hogy elmennek a fenébe, akkor eszek akkor és annyit amennyi jólesik! :) És utána már nem is foglalkoztam a mérlegeléssel! Sokkal nyugodtabb lettem!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!