Minden terhességetek elején szedtetek folsavat?
Figyelt kérdés
második babámat várom, az elsönél rögtön az elején kiírta az orvos , de most nem, így vettem a gyógyszertárban, mert ugy tudom a 12. hétig fontos szedni.2011. máj. 6. 10:03
1/11 anonim válasza:
Nemigazán igy van.!!
a velőcső a 7. hét után záródik.
és igen szedtem Eurovit folsavat már a terhesség tervezésekor . nem véletlenül mondják..
egyik barátnőm nem tudta nem szedte a 18. héten volt kürete mert nyitott volt a gerince semmit se szedett ..
2/11 anonim válasza:
Nem vényköteles és nem drága .
de valóban a 12. hétig kell szedni.
3/11 anonim válasza:
Első babánál nem szedtem,és az orvos sem mondta,hogy szedjek! Második babánál szedtem,más orvoshoz járok,de ez a doki nem szereti ha a kismama bármi vitamint,gyógyszer szed!
4/11 anonim válasza:
A terhesvitamint az én dokim sem támogatja, de a folsav az alap!
6/11 anonim válasza:
szedtem már a terhesség előtt is, mert nagyon gyorsan kiürül a szervezetből. Recept nélül is lehet kapni nem drága
7/11 anonim válasza:
Én nem szedtem egyiknél sem semmit. Minden rendben ment így is.
8/11 anonim válasza:
Nem is hallottam róla, doki sem mondta soha...csak később kismama fórumokon olvastam róla...32 hetes vagyok és minden rendben velünk.
9/11 anonim válasza:
Nem szedtem sem az első babánál, sem most, hogy a másodikat várjuk. Egyszerű oka van, az első 3 hónapban a víz sem maradt meg bennem. Próbálkoztam párféle vitaminnal is, de semmi nem maradt bent, és még szédültem is, mert az üres gyomromba, ami lejutott belőlük, az olyan szinten irritálta, hogy iszonyat. De szerencsére minden leletem tökéletes.
10/11 anonim válasza:
én sem szedtem a kislányomnál semmit (csak a végén vasat) teljesen egészséges azóta is, most 34 hetes vagyok most sem szedtem folsavat, nekem az orvos és a védőnő is azt mondta, hogy ha eszek zöldséget, gyümölcsöt, májat stb. azaz változatosan, akkor igazából nem szükségés külön vitamin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!