Télen milyen kabátban jártok majd, amikor már nem ér be a régia pocak miatt?
Ez általában mindenkinél gond, ha télen nagy a pocak. Én az első terhességemmel is február végére voltam kiírva, és most szintén. Akkor előtúrtam a szekrényből egy kb.15éves kabátot, abban teleltem ki. Most viszont venni fogok tuti vmit, mert én se szerettem azt a kabátot, de a férjem egyenesen utálta. Akkor december közepéig egy belül szőrös, zippzáros kabátkát hordtam, mert sokáig jó idő volt, és gondoltam 2hónapot csak kibírok a régi kabátban. De szerintem idén hamarabb hideg lesz, plusz a hasam is 2hónappal nagyobbnak látszik. Csak sajnálok érte 10ezret kiadni. :-/ Van mellettünk egy nagyon jó turkáló, remélem ott talán kapok. Ha nem, marad az új.
Nekem van poncsóm. Én már ebben a tizenpár fokban fázok benne! Annyit ér, mint egy vastagabb kötött pulcsi. Átfújja a szél.
amíg nem fázom,vastag poncsó+alatta vastag pulcsi, azután előveszem az előző terhességemnél kínaiban vett XL-es ilyen fazonú kabátomat, ugyanúgy feb végére vagyok kiírva mint 2 éve.
nem a legcsinosabb de nekem az volt a szempont hogy ne legyen 30.000Ft és takarjon be rendesen, rettegek a felfázástól.
Egy poncsó télen a mínuszokban? Mondjuk -15 fokban? És ezt egy leendő anyuka írja??? Mert ha egy tizenéves tinilány talál ki ilyet, akkor azt mondom, hát életkori sajátosság.
Vannak kismama télikabátok. Ha sokallod érte a pénzt, vegyél egy bővebb fazonú normál kabátot. Turkálókban is láttam már nem is egyszer kimondottan kismamakabátot.
Én is férjem kabátjai között kerestem magamnak és szerencsére találtam is, amit már nem használ, nekem viszont jó lesz, remélem a végéig. :)
Azt be tudom cipzárazni, alá felveszek egy meleg pulcsit, fölé poncsót, ha hűvösebb lenne.
Én december elejére vagyok kiírva, reménykedem, hogy nem kell másik kabátot vennem arra a pár hétre, amikor hűvösebb lenne.
Köszi mindenkinek a válaszokat.
Talán én is előtúrok valamit a régi nagy kabátok közül vagy a turiban keresek valamit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!