Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megnéznétek, köszike, hogy...

Megnéznétek, köszike, hogy jó-e az eredményem?

Figyelt kérdés

Ma kaptam meg a kombinált teszt eredményért.

uE3:2,71nmol/l 0,78MoM

Total-hCG:6718,00iu/L 0,29MoM

AFP:29,58iu/mL 0,95MoM

Inhibin-A:160,10Pg/mL 1,05MoM

Down-kór kockázata (terminuskor) 1:6600

Edwards-kór kockázata(terminuskor) 1:480

NEGATÍV szerintetek ez jó eredmény ???????

2012. okt. 16. 14:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

szia

én vagyok a második válaszoló én írtam hogy nem vagyunk orvosok,de úgy tűnik mindenki velem értett egyet..

legközelebb ha mész az orvoshoz,kérdezz rá az eredményre,

bár ha akkora gond lenne, akkor már szóltak volna.

elhiszem hogy ideges vagy, de ha idegeskedsz meg másokat lehurrgosz stb, azzal magadnak és a babának is ártasz.

nyugodj meg, valószínű a kombinált tesztet a korod miatt csinálták, vagy csináltattad?!

mihamarabb konzultálj a védőnőddel, vagy a dokiddal ők majd segítenek megértetni mik ezek az értékek a papíron.

minden jót nektek

2,5 éves kislány anyukája és 37 hetes kismama !

2012. okt. 16. 17:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez még nem azt jelenti, hogy beteg a babád!!!!!! Mikor kell visszamenned a dokihoz?
2012. okt. 16. 18:01
 13/14 A kérdező kommentje:
Majd okt 30-án
2012. okt. 16. 18:27
 14/14 A kérdező kommentje:
De minden vizsgálatom tökéletes csak Én akartam,hogy legyen kombinált teszt mert 37-éves vagyok.Ajánlották az amníocentézist de azt mondtam,hogy addig nem akarom megcsinálni még az összes eredményem jó ,ha bibi van akkor vissza megyek és meg csináltatom az amniót .Eddig minden stimmelt
2012. okt. 16. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!