Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon gáz, ha a mai világban...

Nagyon gáz, ha a mai világban valakinek nincsen fogadott orvosa?

Figyelt kérdés
2012. okt. 16. 12:20
1 2
 11/16 anonim válasza:

Gáznak szerintem sem gáz,ezt mindenkinek magának kell eldönteni, és nem szabad beleszólást hagyni.

Érvek, és ellenérvek mindkettő esetben vannak.

Engem megnyugtatott,a személyisége, higy ismertem, hogy ha problémám van mindig ugyanazt a dokit kereshetem. Császárnál sem az volt, hogy várjak a soromra,míg majd valaki ráér, hanem szóltak jött.

Nekem meghittebb, és biztonságérzetet nyújtott, hogy volt fogadott orvosom.

Ezek az én érveim mellette!

DE mint írtam NEKED kell eldöntened!

2012. okt. 16. 13:45
 12/16 porcukormókus ***** válasza:
Budaörsön jártam terhesgondozásra, és a Sote2-n szültem.
2012. okt. 16. 13:45
 13/16 anonim ***** válasza:

Én ma vagyok 11 hetes,és a férjemmel meg a családommal úgy állunk a dologhoz,hogy nem lesz fogadott doki.Nagyon sok esetben hallottam azt,hogy a magánrendeléseket felvette a doki a pénzt,amikor pedig eljött az idő,elutazott,vagy nem lehetett utolérni és az ügyeletes orvosnál kellett szülni.Így én pénzkidobásnak tartom.Persze tisztelet a kivételnek,mert biztos a pénz ellenére vannak lelkes orvosok,de én vagy vele,hogy az ügyeletes orvosnál is ugyan úgy meg lehet szülni,mint egy fogadottnál.De ez a te döntésed lesz,ha te szeretnél,akkor lesz! :) Én úgy gondolom,hogy az orvosoknak elég jó fizetésük van,és miért hagynék egy magán dokinál ,,súlyos,, pénzeket,amikor azt a pénzt a babámra is elkölthetem!! Boldog Babavárást :)

11 hkm

2012. okt. 16. 13:54
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Közelítsük meg anyagi szempontból a kérdést:

Nagyon gáz, ha a mai világban nem tömjük valakinek a zsebét fölöslegesen minimum havi 10 000 ft-tal? :)

-fölösleges, hacsak nincs valami komplikáció...-

Alanyi jogon jár az ellátás, a tb-t és a járulékokat egyszer már kifizettétek.

2012. okt. 16. 14:26
 15/16 anonim ***** válasza:
Külföldön élek, itt abszolút nem divat orvost választani, nemhogy még fizetni neki. Nagyon furcsa nekem hogy Magyarországon így működik..
2012. okt. 16. 22:36
 16/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a kisfiamnál nem volt fogadott orvosom és egy nagyon szimpatikus dokit sikerült kifogni egy tündér szülésznővel. De hozzá kell tennem, hogy 1 hetet túlhordtam, befektettek és minden orvosnak az volt az első kérdése van-e fogadott orvosom. Amikor mondtam, hogy nincs, akkor konkrétan levették a kezüket a vállamról, egymáshoz passzolgattak, nem mondták el, hogy hogyan is lesz az indítás és mikor. Ez annyira nem volt jó, de hála Istennek a szülésnél az ügyeletes tényleg nagyon rendes volt. Utána minden nap meglátogatott és megkérdezte hogy vagyok.

Most várjuk a kistestvért és most bennem van a félsz, nagyon szívesen megkérném ezt a bizonyos orvost, de sajnos azóta már másik kórházban dolgozik. Attól félek nem lesz megint ilyen nagy szerencsém, mint vele volt.

Nem akartalak elbizonytalanítani, kívánok neked boldog babavárást és problémamentes szülést:-)

2012. okt. 16. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!