Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hetesen elmehet a nyákdugó?

21 hetesen elmehet a nyákdugó?

Figyelt kérdés

a terhességem folyamán -mint elég sok kismamának- nekem is van folyásom. de tegnap este egy nagy adag nyálkás ragadós izé folyt ki belőlem(elég undorító volt). a folyásom akkor szokott erősebb lenni, ha egész nap megyek, pakolok, ilyenek. de tegnap csak reggel a védőnőnél voltam, utána egész nap pihentem.

ez a nyákdugó lehetett ami távozott? jelent valamit? fel kéne keresnem emiatt a dokit?

(első baba, nem tudom mi a teendő ilyenkor) segítenétek?

2012. okt. 16. 12:00
 1/4 anonim ***** válasza:
79%

Volt pár napja egy kérdés, abban egyik válaszoló egy videót is linkelt, nézd meg:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

Ha az, akkor irány a doki!!!!

De egyébként is, ha nem vagy nyugodt, inkább nézzen meg..

2012. okt. 16. 12:17
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ. megnézem a linket, nekem átlátszó volt. de elmegyek orvoshoz mindenképp.
2012. okt. 16. 12:21
 3/4 A kérdező kommentje:

fölhívtam a védőnőm, azt mondta ez nem a nyákdugó volt :)

megnyugodtam, orvost sem ajánlotta.

2012. okt. 16. 12:37
 4/4 anonim ***** válasza:
79%
Kekem a lányomnál véres nyálkás volt a fiammal tiszta átlátszó nagyon ragadós és sok
2012. okt. 16. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!