Pár hetes terhes vagyok, ma csináltam egy tesztet, pozitív lett. Már pár napja fáj a hasam tompán, olyan mint egy menses görcs. Mi lehet ez? Kezdjek aggódni?
Nekem az elején menstruáció szerű görcseim voltak, valószínűleg nálad is ez van.
Ha nem vérzel, akkor nem gáz, de ha igen a sürgősen menj orvoshoz.
Azért ha nagyon aggódzs elmehetsz, most is, és kérdezz rá.
Szia! Én most hétvégén csináltam két tesztet is, ami pozitív lett.
Előtte nekem sem jött meg, de a mensi előtti tüneteim megvoltak... (hasi fájás, görcsök, de olyan tompábbak, nagyobb feszülő cici) A fura az volt, hogy nem jött meg, de a tüneteim megmaradtak. Aztán pár nap múlva világos barnás hüvely váladékom volt, ami magától megszűnt. Aztán picit meg-megszédültem, émelyegtem (Ezek viszont nem voltak számottevőek).
Bár nagyon ritkán, de tévedhet a teszt. Én a helyedben pár nap különbséggel csinálnék mégegyet, és utána elmennék orvoshoz.
Sziasztok!
sajnos foglamam sincs hogy lehet válaszolni az inditott kérdésemre, mivel sok kérdsét kaptam vissza.
1 válasz, még nem voltam dokinál szerdán megyk, két teszt is pozitiv. az alhasi fájdalom 3 nap után megszunt.
4 válasz, mint irtam a héten megyek, korábban nem volt érdemes elmenni , mert is is még csak az 5 hétben vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!