Ki mikor kezdett el bevásárolni a babának? Vagy butaság?
Szerintem lehet apránként vásárolni, sokkal jobban jársz.
Bár én még nem vagyok babás de van már: babakocsi, kiságy, ruhák, játszószőnyeg.:)))
Én a ruhákat a végére tervezem!
Az lesz az utolsó,de ágyat babakocsit pelenkázót és az ilyen nagyobb dolgokat akarom megvenni
Hát én is mindent a végére hagytam,mert mindenki azzal,jött,hogy nem szabad előre,meg babona....Most ott tartok,hogy már ugyan megvan mindene,de a kis csinosítgatásokra(szoba,fal,díszek stb.)már nem jutott egyszerre,úgyhogy az majd akkor lesz kicsinosítva,ha már itthon lesz a Picurka.
39 h
Én félidő környékétől folyamatosan vásárolgattam a férjemmel vagy nélküle, és jól tettem mert most 36 hetesen mikor az útolsó bevásárlásra mentünk már nagyon elfáradtam. Szerintem nem kell a végéig várni mert akkor már épp elég kimosni kivasalni a dolgokat és készre takarítani a szobát, nemhogy vásárolni...
Sok örömöt neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!