Beszéljek neki a babáról vagy felesleges?
Figyelj. Nem szép dolog nős emberrel kezdeni.
Ha eddig nem hagyta el a családját, ezek után sem fogja.
Képzeld magad a felesége helyébe...
Értem, hogy nincs rajta kívül senkid. Azt viszont tudnod kellett, hogy ha voltatok együtt védekezés nélkül, akkor becsúszhat a baba. Meggondolatlan voltál. A nőknek kell a védekezésről gondoskodni, a férfiak csak játszanak a mi testünkkel. Nem nekik kell kihordani egy gyermeket és nem is nekik kell kés alá feküdni...
Beszélj vele minél előbb!!!
Ha kitörlik, ha nem, az marad az igazság amit írtam! Hiába nem tudni részleteket, TUDTA, hogy nős, mégis megállt neki! Ezen semmi nem változtat!
Szegény kisbaba nem tehet róla, hogy az apja egy szemétláda hűtlen féreg, az anyja meg egy ringyó. Csak reméljük egyiket se örökli majd..
Hű, hát így nem is egyszerű a dolog...
Nem fogja miattad elhagyni a családját nagy valószínűséggel egy pici kedvéért, ha a 8 hónap alatt sem hagyta el őket, gondolom neki ez így "kényelmes" volt.
De tudnia kell róla, mindenképpen beszélj vele, ne vállalj egyedül semmit, ebben ketten voltatok benne.
Védekezés nélkül bármikor teherbe eshetsz. Ezt a jövőre mondom...
Huhh, belegondoltam, hogyha az én férjem lenne az apa............jajjjjjjj....
:(((
De nem akarok vádaskodni, mind a ketten hibásak vagytok!
Azért nem lehet,mert akkor valószínűleg kiderülne minden,néhányan már így is sejtik a dolgot.
Ő biztos,hogy nem szeretné a babát,ha én mégis megtartanám,akkor lehet,hogy kirúgna.
Terhes nőt nem lehet kirúgni.
Egyébként bánod már ezt a kapcsolatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!