Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti melyiket választanátok?

Ti melyiket választanátok?

Figyelt kérdés
Élnétek egyedül a hamarosan megszületendő gyermekeddel a szüleidnél vagy azzal a "férfival", aki egy önző, parancsolgató p.raszt, de mégis a gyermeked apja? :(
2012. okt. 13. 07:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy önző, parancsolgató paraszt lenne, nem is szülnék neki gyereket!

De így ebben az esetben ha már úton a baba, akkor inkább szülők, mint egy borzalmas kapcsolat!

2012. okt. 13. 07:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Itt az a kérdés neked, hogy vele jobb, vagy nélküle! Neked ha elképzelhető az életed nélküle, akkor nincs miről beszélni. Ha viszont így sem tudsz nélküle meglenni, akkor van baj. Az én páromnak is vannak ilyen megnyilvánulásai, nem is nagyon mutatja ki az érzéseit, de mikor szükségem van rá akkor mindig ott van. Nekem is elég önző, sőt hirtelen haragú, sokszor felkapja a vizet és akkor igen bunkó. De tudom, hogy szeret és gondoskodik rólunk, csak sokszor inkább így védekezik. Nem tudnék nélküle meglenni, viszont ha te neked nincs ekkora kötődésed hozzá akkor inkább most hagyd el, később nehezebb lesz. Mondjuk nem tudom mennyire rossz a te párod, de csak azért mert az apja a babának, azért ne maradj vele.
2012. okt. 13. 07:38
 3/7 anonim ***** válasza:

Nagyon jól írta a kedves második válaszoló! Attól mert a gyereked apja, nem vagy minden szemszögből hozzáláncolva egy életen át. Az, hogy van egy közös gyermeketek, valóban egy összekötő pont, de ettől még nem kell az életeteket is összekötnötök, ha Te úgy érzed, nem vagy boldog a kapcsolatodban. De nagyon jó kérdés az is, hogy Te elképzelhetetlennek tartod -e azt, hogy egymás nélkül éljetek? Mert ha igen, bármilyen rosszul bánjon is Veled, képtelen leszel tőle elszakadni, ha csak nem veszel erőt magadon. Mondjuk azt is jó lenne tudni, hogy miben és milyen gyakran nyilvánul meg ez az önző, parancsolgató oldala? Milyen amikor mondjuk nem ilyen?:) Hogyan mutatja ki a szeretetét feléd? Vagy már ez sincs meg a kapcsolatotokban? A babához hogyan áll? Ezek azért mindenféleképp fontos kérdések.

Ha engem kérdezel, én az a típus vagyok (sokszor) akivel ha rosszul is bánnak, ha szeret valakit, inkább tűri egy darabig, szenved, csak ne kelljen külön lennie attól akit szeret ... De mégis azt mondom, van egy határ. Ha valami már nagyon nem működik, abból mindkét (jelen esetben mindhárom) fél érdekében, jobb ha kilép a szenvedő alany.

Sok sikert kívánok a továbbiakban, a legjobb az lenne ha a férjed/párod megemberelné magát és kicsit változtatna! Ez teljesen kizárt? Hogy látod?

2012. okt. 13. 07:55
 4/7 anonim ***** válasza:
önző,p.raszt embernek alapból nem szülnék gyereket
2012. okt. 13. 07:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Önző,paraszt embernek 1.nem szülnék gyereket.2.össze se jönnék vele.De gondolom,nálatok a baba becsúszott.Én élnék a szüleimmel,nem maradnék "csak" azért a pasival,mert a gyerekem apja.Később úgyis rossz vége lenne.
2012. okt. 13. 08:31
 6/7 anonim ***** válasza:
50%
Szüleimnél.!Úgy imádtam ott lakni. Én is oda szültem a babámat .Inkább a szülök mint egy féreg !legalább is Én így vagyok vele .Ez minden csak nem APA fújjjj
2012. okt. 13. 08:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Semmiképp sem vele!! Szüleimnél láttam mit okoz az évekig tartó veszekedés és a babának se jó.

Hagyd el.

2012. okt. 13. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!