SOS! Megemeltem a 3 éves fiamat és valami pattnást éreztem a hasamban. Nem görcsölök. Mi lehetett az? Aggódom!
Nyugi, nem lesz bajod, és sokszor igenis, meg kell emelni. Nekem 2,5 év van a gyerkőcök között, és emelgettem, a nagyot, soha nem volt gond.
Pihenj le, egyél magneb6-ot.
Könnyű azt mondani, hogy butaság megemelni ... Ugyan mit csináljon az ember a már meglévő gyerekével????
Ha nem vérzel, nem fáj semmi, me aggódj. Próbálj most picit többet pihenni. (Bár ezt is könnyű mondani ... )
18 hónapos kisfiú anyukája
3-as vagyok!
Én úgy mondtam, hogy butaság volt, hogy van egy 4 évesem és egy 16 hónaposom otthon, most 9 hetes terhes vagyok.
Tehát nem "csak úgy" dumálok.
Én még csak 14 hetes vagyok. Van egy három és egy másfél éves kislányom. A három évest egészen múlt hétig felemeltem a hintába. 17 kiló... Ma szegénykém ott sírt a játszótéren, hogy emeljem a hintába... Pedig megbeszéltük, hogy mostmár nem lehet...
Remélem, veled sincs gond. Ha bármi furcsát éreznél, menj be ügyeletre. Biztos ami biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!