Ma vagyok 5 hetes és 4 napos. Sajnos tele vagyok izgalommal, hogy esetleg nem marad meg a babám. Görcsölget a hasam, mintha meg akarna jönni, de ez már két hete tart. Van okom aggodalomra?
Szerintem nyugodj meg!!!!!!!!!Biztosan nincsen semmi gond!!!!!!!Lehetséges,hogy elmúlt vagy enyhébb lett!!!!!
Gondolj szép dolgokra csak pozítiv dolgokra!!!!!!!
Boldog baba várást!!!
Eloszor is_: probalj megnyugodni kicsit!
Ez a legnehezebb, de hidd el, a stressz nem tesz jo.
En is nagyon aggdotam az elejen, allandoan ezen gondolkodtam, h na most miert nem faj a cicim, most miert nem erzem a mensis mindjart megjon erzest, stb.
De befolyasolni sajnos nem tudod a dolgot, mert minden ember mas, mindenkinek mas intenzitasuak a "tunetek". Nekem pl. az elejen ketszer volt hanyingerem, a 6. heten, aztan elmult, mintha nem is lett volna. En is panikoltam, de a dokim megnyugtatott, h minden ember mas. A cicimet volt, h ejszaka felebredtem megtapogatni, es ha kevesbe fajt, panikoltam. Nem jo ez!
A baba, ha egeszseges, ha jo helyen van, meg fog maradni a jo kis helyen :)
Szia én is nagyon aggódtam , sőt még most is, de az ultrahangok után megnyugodtam mindig egy időre. Az elején nekem is görcsölt mintha meg akarna jönni és a cicim is úgy fáj mintha meg akarna jönni, sokáig azt is hittem hogy meg fog jönni, és csak 2-3 hét múlva vettem tesztet. Akkor voltam 6 hetes. Sztem ne aggódj. amikor a kolléganőmnek mondtam hogy olyan mintha meg akarna jönni, de nem jön meg azt mondta nekem hogy te terhes vagy. Neki is igy volt. Úgyhogy ne félj. Bár egy kismama mindig aggódik, de nyugi. Ha felszívódik a bébi amúgy az azért van mert vmi fontos szerve nem tud kialakulni, az első 3 hónapban igy védekezik a genetikai problémák ellen. De ne aggódj természetes amit érzel. Csak ne idegeskedj, és akkor minden rendben lesz.
Boldog babavárást.
16 hetes kismama
Szia
Az a mindjart megjon erzes nekem kb a 10.hetig megvolt,es arra azt mondtak,h a terhesseg velejaroja,szoval ne izgulj.
Es hidd el nem torvenyszeru,h borzalmas rosszul legyel,orulj inkabb neki,h Te is jol viseled,majd lesz olyan amikor visszasirod meg ezt az idod,mert esetleg kellemetlenebb lesz a terhesseg.Nyugodj meg minden a legnagyobb rendben van a babaddal,es olyan gyorsan repul az ido,h nemsokara a kezedben tartod majd,En sem hittem,h igy repul,de nalunk is csak most derult ki,es mar 25 hetes kismama vagyok,szoval csak nyugi,semmi bawj nem lesz.
Szia!
Én holnap leszek 5 hetes és bizony én is ilyen piszkosul aggódós vagyok. Azt olvastam valahol, hogy ha elmúlik a mellfeszülés az baj,mert akkor leesik valamilyen hormonszint, ami a baba megmaradásához szükséges. Úgyhogy van olyan hogy éjjel felébredek és megtapizom a melleimet, hogy fájnak e még és én is pánikolok, ha kevésbé érzékenyek!
Szóval egy hajóban evezünk! Teljesen együttérzek veled! :)
Azért nyugalom, próbálj te is pozitívan hozzáállni a dolgokhoz! Muszáj megnyugodni, mert igazából mindig van miért idegeskedni és így tönkretesszük ami szép lehetne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!