Felszívódhat 3 nap alatt egy 19,7 mm CRL-es embrió?
Köszi a bátorítást, jól esik. Kicsit elkezdtem hinni a csodákban, de még vannak fenntartásaim.
Az anyáink teljesen kiakadtak a hírtől és az öröm mellett lekontározták a dokit, most azon könyörögnek, hogy menjek el egy másikhoz is. Nem tudom mi tévő legyek. Én bízom az orvosomban, de Ők eszik a fülem. Szerintetek?
Hello!
Nem voltam, mert holnap érne rá, de ma hívott a dokim, hogy ne szerdán menjek hanem kedden(holnap), mert ha minden oké akkor nyugodtan mehetünk haza. Ha tényleg baj van akkor pedig azonnal megcsinálja a beavatkozást és szerdán már haza is enged. Megijedtem ugyan az előrehozott naptól, de ha rosszul végződne, nem kellene megvárnom ... úgy... a hétfőt. Holnap ha jelentkezek akkor mondom mi volt. Ha nem jelentkezek, akkor... nem írom le inkább :)
HOLNAP JELENTKEZNI SZERETNÉK
:)
Köszönöm lányok a kitartó szorítást!
Sajnos most megyek vissza a kórházba. Diagnozis: Missed ab.
Ma felteszik a laminát és holnap reggel elvégzik amit a természet nem tudott. Sajnos a reggeli uh-n üres volt teljesen a petezsák, azt mondta a doki nincs értelme várni. Ha holnap semmi komplikáció nem lesz este jöhetek haza.
Néktek szép napot. Köszönök mindent. :S
Viki
Nagyon sajnálom!
Az idő majd segíteni fog,nálam csak ez vált be!
Kitartást neked,mihamarabbi gyógyulást,és a jövőre nézve nagyon sok szerencsét kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!