Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terheléses cukor vizsgálatnál...

Terheléses cukor vizsgálatnál nektek milyen értékek jöttek ki?

Figyelt kérdés
Nekem az éhgyomri 6 , a lötty után egy órával 12, két órával 3,4 lett az eredményem .

2012. okt. 11. 12:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Éhgyomri 5.1

1 órás 8.9

2 órás 6.7

Nekem azt mondta a dokim, hogy rendben van, nincs teendő...

2012. okt. 11. 14:22
 12/18 anonim ***** válasza:

11-es vagyok

Nem értem én sem, kedves 5ös, neked miért kell menned diabetológiára....

[link]

Még itt is azt írják, hogy 7.8 fölött kell menni diabetológiára....

2012. okt. 11. 14:26
 13/18 A kérdező kommentje:

Kedves 5-ke /és a többiek !:)

Erről van szó sok minden érthetetlen itt nekem a vége 4 lett ugye ,és miért ne kössenek bele a hatvan percesbe akkor ha többi teljesen rendben van ?

Komolyan mondom, ,hogy vicc . Sztem itt sajna szó van arról is ,hogy minden kismama bizony pénz nem szeretnék belemenni a dolgokba de sok hasznot húznak a kismamákból a Tb (és más egyéb )hiszen nagyon jól tudják mindenre hajlandóak vagyunk a gyermekünk érdekében . Ugyan már ha minden rendben egy kis eltérés miatt esetleg miért kellene egy egészséges kismamának úgy élnie mint egy beteg embernek ?! Időre és korlátozottan enni független attól ,hogy mit kiván a szervezünk ?!:)Én meg úgy döntöttem a picim érdekében alávetettem magam a vizsgálatnak ami kellett és most akkor innentől köszöntem de nem kell több ,mert azt hiszem az már kevésbé érdeke a kisbabámnak ,hogy hetente igyak egészségtelen cukros lőréket ...rajtam/rajtunk ne kisérletezzen senki .

2012. okt. 11. 17:09
 14/18 anonim ***** válasza:

5ös vagyok

teljesen egyetértek veled kérdező. nem hiszem hogy valóban erre lenne szükség, hogy szó szerint megkínozzanak minket a semmiért. nem értem miért pont rajtunk kell a pénzt keresni, sajna a babaholmik terén is hatalmas a lehúzás az eladók részéről, hiszen sok felesleges babaholmit sóznak ránk elég vasas áron, aminek aztán semmi hasznát nem vesszük. egy biztos, valakinek nagyon jó pénze van belőlünk :( jó egészséget mindenkinek és boldog babavárást

2012. okt. 11. 19:42
 15/18 anonim ***** válasza:
A 7. és 8. vagyok.Tökéletesen igazad van!Nekem egy nagyon jó ismerősöm dolgozik a SOTE I Nőgyógyászatán intenzíves nővérként(nem mellesleg 3 gyerek anyukája)és azt mondta,egy dologra jó ez a vizsgálat:akinek van egy kis hajlama a terhességi diabéteszre,azt kihozza!És,hogy olyan szintű sokk éri a szervezetet ezzel a cukormennyiséggel,hogy ihaj!Ez nem jó se a babának,se a mamának.Én ezért is örülök,hogy baromira nem stresszelt engem senki(se a nőgyógyászom,se a szülésznőm,se a védőnőm,se a körzeti dokim) a 7.6-os eredmény miatt,mivel az a határérték alatt van,és kész.
2012. okt. 11. 20:08
 16/18 A kérdező kommentje:

Akkor nem csak én érzem ezt igy .:)

Sajna de ez van ! Nagy pénz van bennünk és a babáinkban .

Egy kicsit más .

Sajnos temetésre készülök .Drága jó mamám meghalt két hete ,és hamarosan megyünk ugye a végső búcsúztatására. Képzeljétek ! Pénzt kérnek azért mert felboncolnak egy idős 87 éves nénit aki "elaludt" egyszerüen csak mert "elfáradt" ...nem maga az összeg hanem a tény zavart miket ,hogy minek már szegényt ezzel molesztálni ,és miért nem hagyják békén ?! Kötelező ! Vele együtt pedig a tizenezer ft is amibe kerül + a tizenezer ft amiért majd vissza öltöztetik . Ez van ezt kell szeressük! Az igazság ,hogy még a halottakból is pénzt csinálnak ! Iszonyatosan csúnya dolgok mennek itt .

Elnézéseteket kérem amiért eltértem az eredeti kérdéstől csak úgy gondolom ,valamiért most mégis idevág.

5-ke ha úgy érzed ,hogy nem szükséges sem neked sem a kisbabádnak egy egy vizsgálat ne hagyd magatokat a te tested a te babád !Hidd el nekem szerintem egészséges anyuka és baba esetében a lehető legtöbb amit érte tehetünk ,hogy átadjuk magunkat ennek a csodaszép állapotnak és nem pedig görcsölünk mindig egy egy eredményen . Na az az ami ártalmas de nagyon ! De ez persze senkit sem érdekel !

2012. okt. 11. 20:37
 17/18 anonim ***** válasza:

5ös vagyok

minden a lehető legjobb dolgokból szedik el a pénzt, ami tényleg olyan hogy kell :( sajna tényleg drága egy temetés, részvétem, meg a babanevelés is, na meg persze már az élelmiszer is lassan luxuscikk lesz, ha tovább emelik az árakat :(

2012. okt. 12. 13:10
 18/18 A kérdező kommentje:
Sajna de igy van . Mondják is ,hogy bátor vagyok bevállalunk még egy kis jövevényt .:) Az igazság az ha nem lennék "bátor" akkor ebben a mai szép világban egyetlen gyermekem sem lehetne .
2012. okt. 13. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!