Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik héttől látszik a...

Hányadik héttől látszik a pete zsák az ultrahangos vizsgálatnál? Az orvos még nem látta, csak a megvastagodott méhfalat, és vissza rendelt 2 hét múlva. Valaki tud erről valamit légyszi. Sokat aggódom

Figyelt kérdés
2012. okt. 8. 12:52
 1/5 anonim ***** válasza:
betöltött 5 hét után már lehet látni, de ez ugye a fogantatás idejétől is nagyban függ....
2012. okt. 8. 13:02
 2/5 anonim ***** válasza:
5-6hetében már látszani fog. Szóval nem kell aggódnod nekem 6hétben látszott és 8hetesen már 2cm volt
2012. okt. 8. 14:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Amikor először mentem, 4-5 hetes voltam és nem látott semmit, csak azt amit nálad. 2 hét múlva már vártam volna a szívhangot, de csak petezsákot látott. Ekkor mondta azt, hogy 5 hetes lehetek, pedig naptár szerint már majdnem 7 voltam. Aztán újabb 2 hét várakozás és már volt baba is. Ekkor írta azt, hogy 8+4 hetes vagyok. Ami megegyezik a naptárral.
2012. okt. 8. 15:22
 4/5 anonim ***** válasza:
4+4 hetesen csak 5! mm-es méhnyálkahártyát látott... hát a mnyh vastagsága miatt nagyon féltem, itt is sokan írták hogy ebbe be sem bírna ágyazódni a baba. Rá pont 1 hétre már ott volt a petezsák :) Azóta 1 éves nagyfiú már :)
2012. okt. 8. 21:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat ,megnyugtatott :) a többi témát is olvastam hogy a hasfájás is normális úgy hogy már kezdek teljesen megnyugodni :)
2012. okt. 10. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!