Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák nektek milyen tünetei...

Kismamák nektek milyen tüneteitek voltak? Kedden teszteltem és pozitív lett az eredmény. Akkor voltam a 35-ik napon, most az 5-ik hét körül lehetek. Nektek 5-6 hetesen milyen tüneteitek voltak?

Figyelt kérdés
Mert nekem szinte semmi, amikor meg kellett volna jönnie, akkor fájdogált a hasam. Azóta is naponta érzek mensi szerű hasfájást, és derékfájást de nem vészes. Van amikor csak este jön elő. A melleim két oldalt feszülnek, de nem úgy, ahogy hallani, hogy hozzá sem lehet érni. Alig észrevehető. Semmi más tünetem nincs. Attól félek, nem-e ciszta miatt nem jön meg. Már múlt hónapban is kevés volt a vérzés. A hőm 37.1-37.2. Orvoshoz 1 hét múlva tudok menni. Addig pedig itt a bizonytalanság. Segítsetek, ha tudtok. Köszönöm.
2009. aug. 6. 10:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia nekem az ég világon semmi tünetem nem volt csak az ,hogy nem jött meg a 9 hét körül kezdődött a hányásos időszak de az is csak 1 hétig tartott!Nekem a cicim volt fura az első pillanattól kezdve olyan nagynak telnek tűntek ,de nem fájtak annyira!Lehet 2-3 hét múlva visszasírod ezt a tünetmentességet!Ne aggódj szerintem baba ,ha cysta lenne akkor erős görcseid lennének,nekem is volt cystám,de nekem akkor megjött rendesen!

Egy hét múlva akkor menj el dokihoz és meglátod minden rendben lesz!!!jó egészséget kívánok !

2009. aug. 6. 10:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm.
2009. aug. 6. 10:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Nekem ilyenkor még a mindjárt megjön érzésen kívül nem volt semmi tünetem.Na de az 5. héten kezdődött a java, hányás, émelygés egész nap.El is tartott a 14. hétig.l

36 hetes km.

2009. aug. 6. 10:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Emiatt ne aggodj. Nekem a 8-dik hetig az egvilagon semmi bajom nem volt leszamitva a mindjart megjon erzest meg neha pici hasszurkat, feszulo ciciket. Orultem is, hogy meguszom. 8-dik het ota minden bajom van. Nem csak reggel hanem szo szerint egesz nap rosszul vagyok, oklendezem egyfolytaban. Munkaba kocsival jarok es szo szerint mellettem van egy muanyag vodor a kocsiban, ha netan gond lenne az uton. :) Szerencsere meg nem fordult elo, idoben beertem mindig a WC-re. Kivanom neked, hogy meguszd a rosszulleteket de szerinem meg tul korai lenne barmit is mondani. Boldog babavarast!

11 hetes kismama

2009. aug. 6. 10:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ennyi idősen még semmi luxus nem volt:)

A 7. héttől jött az egésznapos hányinger. Hol ezt kívántam, hol azt. Egyik nap jól esett, másik nap hányni tudtam volna ugyanattól a dologtól. A 12.héten elmúlt a hányinger. De helyette megérkezett a reggeli émelygés...

Most vagyok 24 hetes, és reggelente még mindig émelygek.

Előző terhességemnél a mensi idején nagyon fáj a cicim, és görcsöltem. Pont 6 hetesen kezdődött az émelygés, és pont 12 hetesen ért véget. Utána semmi bajom nem volt.

Nyugi. Biztos minden rendben Nálad. A tünetek később jelentkeznek, ha egyáltalán jelentkeznek:)

Majd írd meg, mit mondott a doki.

16 hós

24 hetes

2009. aug. 6. 12:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. Majd jelentkezem.
2009. aug. 6. 13:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is a mensi szerű hasfájás volt, ciciérzékenységgel párosítva! Plusz nekem később sem volt szinte semmilyen tünetem a borzasztó folyamatos fáradtságot illetve a pisilést! Úgyhogy már nagyon várom hogy megmozduljon, mert akkor végre kézzel fogható lesz:d! 20hetes kismama
2009. aug. 6. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!