31 hetes mamika vagyok, és úgy vettem észre, hogy nem hízok, hanem fogyok. Valóban nem tudok már annyit enni, mint korábban, de nem lesz ebből gond a babánál?
Enyhe túlsúllyal indultam neki, és mintha a "hájból" a hasamon lement volna. Nem tudom megítélni mekkorának kéne ennyi idősen kinézetre lennie a hasamnak, mert az előző terhességemnél nem volt ilyen gondom, de a fotók alapján ennél akkor már nagyobb volt, pedig 10kgval könnyebb voltam.
Szóval a babának árt, ha fele annyi csúszik le neki, mint az előző 30 hétben???
Szia!
Teljesen normális, hogy ha túlsullyal indulsz akkor a megváltozott anyagcsere miatt a te tested is átalakul ráadásul előnyösebb oldalára. A baba mindent megkap tőled, de a te súlyod csökken így, örülj neki, ne parázz!
Szia. Szintén 31 hetes vagyok. A héten voltam védőnőnél, 1 kilóval kevesebb voltam mint mikor legutóbb mért a 25. héten. Mondjuk nekem a cukrom miatt 160g-os diétán kell lennem, de kb így most vagyok 5-6 kg plusznál. A babám rendesen fejlődik. Ők tőlünk veszik el ami Nekik kell, ne aggódj!
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!