Kismamak ti hisztek ebben?
Egy no amikor terhes megerezheti a baba nemet??? Ti voltatok mar igy? Minden jel de minden teszt es a hasam formaja is egy bizonyos lanyra utal,az osszes kinai naptar a jonas minden,es most uh azt mondtak h fiu de nem alititta 100%ra de en nem hiszem van egy nagyon eros megerzesem es nem tudom elhinni,es nem azert mert nem akarom mert ha pici fiu akkor is imadom de valah amikor ra gondolok es beszelek hozza akkor us kislanyt latok magam elott es mar azt is megalmodtam h fog kinezni.
Ti hisztek ebben? Volt kozuletek valakinek hasonlo tapasztalata?
19 hkm
Hany hetes vagy kedves utolso? Nalad biztosra allitottak h fiu? En marciusban kell szuljek es ugy dontottem h a vegeig mar meg sem kerdem, en naghon kislanyt latom magam elott es a ferjem is ugy gondolja.
Majd ird meg kerlek h vegul neked lett e igazad:)
Első gyermekemnél a legelején fiút éreztem aztán háromszor is azt álmodtam h kislány és kislány is lett.
Most ikreket várok.Az volt a megérzésem h két lány de azt álmodtam h egy fiú és egy lány.Még nem tudjuk a neműket, kíváncsi vagyok most is bejön e az álmom.
http://www.youtube.com/watch?v=1fYa8jdNJ1I
14 perctől 15 -ig kb és 41 perctől 46 ig kb ott van az egyértelmű bizonyiték ! :))Kukis !:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!