Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamak ti hisztek ebben?

Kismamak ti hisztek ebben?

Figyelt kérdés

Egy no amikor terhes megerezheti a baba nemet??? Ti voltatok mar igy? Minden jel de minden teszt es a hasam formaja is egy bizonyos lanyra utal,az osszes kinai naptar a jonas minden,es most uh azt mondtak h fiu de nem alititta 100%ra de en nem hiszem van egy nagyon eros megerzesem es nem tudom elhinni,es nem azert mert nem akarom mert ha pici fiu akkor is imadom de valah amikor ra gondolok es beszelek hozza akkor us kislanyt latok magam elott es mar azt is megalmodtam h fog kinezni.

Ti hisztek ebben? Volt kozuletek valakinek hasonlo tapasztalata?

19 hkm

2012. okt. 10. 10:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
mindkét gyerekemnél fiút éreztem, fiús vagyok, mit kezdenék egy lánnyal, pocakom alakja mindkettőnél fiús, kisfiúval álmodtam, erre lett egy vagány lányom, Ketteskére egy hete mondták h 100% lány ő is:-) egyébként minden másban nagyon működnek a megérzéseim, sokszor gondolok valakire és egy napon belül felhív, ez a gyereknem dolog nem jött be.
2012. okt. 13. 21:31
 12/17 anonim ***** válasza:
Mintha en írtam volna a kérdést ! Ugyan ez a szitu :) teljesen megertelek! Aztán lehet hogy nekünk lesz igazunk es lanykank lesz ;) jó babavarast!!!
2012. okt. 13. 21:48
 13/17 A kérdező kommentje:

Hany hetes vagy kedves utolso? Nalad biztosra allitottak h fiu? En marciusban kell szuljek es ugy dontottem h a vegeig mar meg sem kerdem, en naghon kislanyt latom magam elott es a ferjem is ugy gondolja.

Majd ird meg kerlek h vegul neked lett e igazad:)

2012. okt. 13. 23:35
 14/17 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Mi a 17. Hetben vagyunk de mar a 12. Heti UH-n is fiút mondtak a 13.on pedig voltunk 4D-n ott 100%-ra mondtak hogy kukis a gyerek :D kicsit szomorú is voltam de igazából mar megbekeltem de nagyon furcsa hogy nem tudom elhinni! Ma is pont a babával álmodtam es kislány volt álmomban :D. Jovohet kedden megyünk ujra 4D-re mert ha most is fiút fognak mondani megpróbálom elhinni :D ti voltatok 4D-sen? Mert ott ha megmutatja a zacsikat meg a kukit az mar elég hihető :) ráadásul mi a 4D-s képen is lánynak látjuk csak a dokik akarnak belőle fiút :D
2012. okt. 14. 07:44
 15/17 anonim ***** válasza:

Első gyermekemnél a legelején fiút éreztem aztán háromszor is azt álmodtam h kislány és kislány is lett.

Most ikreket várok.Az volt a megérzésem h két lány de azt álmodtam h egy fiú és egy lány.Még nem tudjuk a neműket, kíváncsi vagyok most is bejön e az álmom.

2012. okt. 14. 09:38
 16/17 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=1fYa8jdNJ1I

14 perctől 15 -ig kb és 41 perctől 46 ig kb ott van az egyértelmű bizonyiték ! :))Kukis !:)))

2012. okt. 15. 09:40
 17/17 anonim ***** válasza:
10/16 voltam .:)
2012. okt. 15. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!