Kismamak mit gondoltok errol?
2012. okt. 9. 21:53
11/22 anonim válasza:
Nekem bevált. Lányt jósolt, lányom született.
12/22 anonim válasza:
Nem vált be! Fiút ír(júniusban fogant a baba,29éves voltam) lány lett.
13/22 anonim válasza:
50-50%..:)
Kedves második.. Azért az túlzás, hogy minden attól függ, hogy ovu előtt vagy után érkeznek a katonák... Ugyan pici esélynövelés van, de minden petesejt "válogat"...
Nagyon sokan vannak, akik ovu utáni napon voltak együtt és lány lett, ugyanúgy, ahogy fordítva is igaz ez...
14/22 anonim válasza:
12# vagyok. A naptár szerint nekem fiúnak kéne lennem!:-)
15/22 anonim válasza:
megnéztem, az én adataimmal fiút jósol, és fiam is lesz.
16/22 anonim válasza:
Nem jött be, lányt jósolt és fiam lett.
A peteérés előtti/utáni dolog is nagyon nem tuti, nálunk az sem jött be :)
17/22 anonim válasza:
nekem sem vált be!fiút,de már három orvos is ráerősített,hogy csajszi lesz! 28hkm
18/22 anonim válasza:
nekem lányt mutat és tényleg lány lesz, lehet csak véletlen
19/22 anonim válasza:
Én annó megnéztem fiút jósolt, és az is az uh. szerint.
20/22 anonim válasza:
nekem is bejött- lányt jósolt, és kislány növöget a pocakomban.
DE 50% az esélye, hogy bejöjjön a jóslat. ez kb olyan mintha megkérdeznél egy embert az utcán, hogy szerinte fiú vagy lány lakik a pocakodban, 50%-os eséllyel meg is mondja. nem alapoztam erre igazából, csak a hecc kedvéért néztem meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!