27 hetesen megyek majd 4 D-s uh-ra. Később akartam, de a recepciós lebeszélt! Azt mondta, hogy később nem fog rendesen látszódni a baba. Igaza van?
Egyre kevesebb fog látszódni belőle.
Mi 23 hetesen voltunk,hatalmas élmény volt.
Szerintem menj Te is!
Boldog babavárást!
34 hetes kismami
Szia!
Mi a 31. héten voltunk, a doki tanácsára. Igaz a baba nem nagyon zavartatta magát, mert szinte végig aludta az egészet, de nagyon nagy élmény volt! És minden kivehető volt az uh-on. Már látszottak a kis hurkái, sőt még a haja is! Szerintem jobb volt ilyenkor menni. Mi voltunk 20 hetesen is és akkor még olyan kis soványka volt. A Tiéd is még csak most kezd el hízni.
Sokkal nagyobb élmény, mikor már látod a pufi arcocskáját, meg a hurkás combocskákat!
41 hetes kismama
19 hetesen voltunk, de akkor még nagyon csontos volt. ezért gondoltam, hogy másodszor minél később célszerű menni.
aki esetleg volt 27 hetesen, legyen szíves megosztani velem a tapasztalatait! köszönöm.
Szia
En 18 hetesen voltam,nekem az is elmeny volt.
De ott kerdeztem a uh-s hogyet,h mikor erdemes jonni ujra,es O azt mondta,h 26-28 heten,mert akkor meg nagyon jol latszik a baba,mar nem olyan kis csontoska,es kesobb mar egyre kevesebb a hely neki,nem is fog ugy mozogni.
Szerintem menj el nyugodtan ujra,En is jov.heten szeretnek elmenni akkor leszek 26 hetes,En hiszek az uh-s holgynek mert neki azert van ebben tapasztalata,h mikor erdemes.
Boldog babavarast kivanok
szia!
igaz én 28 hetesen voltam,de igazi élmény:-) meg voltam 26 hetesen is,akkor is az volt,rendesen láttod már az arcocskáját,ehogy nyeli a vizet és kitudja a kis nyelvét...igaz ilyenkor már csak a feje fér bele egy képbe..szerintem megéri,menj csak:-)))
szia!
Mi voltunk 20 hetesen és jövőhéten is megyünk újra. Akkor leszek 28 hetes. Nekem a nőgyógyászom ajánlotta, hogy ilyen idősen érdemes még 1* elmenni.
20 hetesen is nagy élmény volt. Kicsit vékonyka volt, de nagyon cuki.
Boldog babavárást!
Üdv: 27 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!