Hátranyúló méh esetében mikor érezted a babádat mozogni?
Figyelt kérdés
második terhességem, 16. héten vagyunk, de még nem érzem, hogy rugdosna, lehet azért, mert hátrafelé van még a méhem? ti hogy voltatok ezzel?2012. okt. 8. 15:04
1/5 anonim válasza:
először 19 héten
másodjára 14-15 hetesen már éreztem!
2/5 anonim válasza:
Szia!Az én méhem is hátrahajló.Én a második és harmadik babámmal is a 18.hét környékén kezdtem érezni,de még ekkor sem volt egyértelmű!Azt mondják akinek hátrahajló a méhe,az később kezdi el érezni a magzatmozgásokat!Boldog Babavárást :)
3/5 Kissbe válasza:
Nem tudom befolyásolja-e.Nekem is hátrahajló méhem van,viszont izmos a hasam.Pont aznap voltam 20hetes,már tutira éreztem,addig nem voltam benne biztos.A pocim is akkor kezdett nőni egy picit,azt mondta az orvos,akinek izmosabb a hasa,később is nő.
4/5 anonim válasza:
Nekem is az van, 17.heten mar kezdtem erezni de 18.on volt biztos.
5/5 anonim válasza:
16 hetesen már éreztem, pedig a méhlepény is mellső fali volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!