Hol tudok olyan betétet venni, ami magzatvíz szivárgásra elszíneződik? És mennyibe kerül kb?
Figyelt kérdés
2012. okt. 8. 12:07
1/11 anonim válasza:
Sajnos már nincs ilyen, de nagyon ritka hogy ,magzatvíz legyen.
Általános szabály, hogy tegyél pl egy papírzsepit a bugyidba. HA fél óra alatt átázik, akkor érdemes ránézni a kórházban, hogy nincs-e gond.
2/11 anonim válasza:
Sajnos már tényleg nincs ilyen, "érdeklődés hiányában", nekem így mondták a patikában. Megkérdezték a nagykert is, szóval tényleg nem lehet már kapni sajnos :(
Hány hetes vagy?
3/11 anonim válasza:
Kórházban nekem sárga lakmuszpapírral nézték.
Ha kékesre változik, akkor nem az, ha zöldre, akkor magzatvíz.
Szerintem olyat be tudsz szerezni Te is.
4/11 A kérdező kommentje:
23.hétben vagyok, és már hetekkel ezelőtt éreztem vmi vizszerű folyást! De volt olyan is, hogy csak éreztem hogy folyik vmi,de a bugyimon semmi nem látszott! Sokszor nedvesnek érzem a nacimat is a lábam között, de ez elég ciki, de most a terhesség alatt eléggé izzadok és sztem az attól van! Mindenesetre jeleztem a dokinak, hogy mi az aggályom, meg is vizsgált, de mindent rendben talált! Bár ilyen papirral nem nézte! :(
2012. okt. 8. 12:28
5/11 A kérdező kommentje:
Ja, és ebben a 3 napban eléggé fájt a hasam. Keményedett is! Eléggé meg voltam ijedve!!
2012. okt. 8. 12:28
6/11 anonim válasza:
Ja, akkor hüvelyváladék. Csak éppen "vízszerű", folyós.
Nekem is volt a terhességeim alatt.
Vagy: vizelet, mert lehet inkontinenciád, harmadik terhességemmel félidőtől volt nekem is elvétve sajnos.
7/11 anonim válasza:
Az orvos egyébként azért nem nézte csíkkal, mert vélhetően zárt volt a méhszájad, és ebben az esetben a magzatvíz sem tud folyni. :o)
8/11 anonim válasza:
Vagy minimális inkontinencia vagy folyás szerintem. Legalábbis nekem szinte végig folyásom volt. Nem viszketett, nem volt "büdös" (már bocsánat) csak sok volt. Nődokim szerint sajnos "normális" terhesség alatt.
9/11 A kérdező kommentje:
Zárt volt a méhszájam, de a doki szerint sajnos zárt méhszájjal is elképzelhető a magzatviz szivárgás!
2012. okt. 8. 12:36
10/11 anonim válasza:
Ha megvizsgált, valószínűleg áramlást is nézett.. És ha szerinte minden rendben van, akkor nyugodj meg :) Egyébként a szaga alapján is meg lehet állapítani. A magzatvíznek jellegzetes, kicsit édeskés szaga van, a folyásnak meg vagy teljesen semleges, vagy kicsit szúrósabb, ha esetleg fertőzés van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!