Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hol tudok olyan betétet...

Hol tudok olyan betétet venni, ami magzatvíz szivárgásra elszíneződik? És mennyibe kerül kb?

Figyelt kérdés
2012. okt. 8. 12:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Sajnos már nincs ilyen, de nagyon ritka hogy ,magzatvíz legyen.

Általános szabály, hogy tegyél pl egy papírzsepit a bugyidba. HA fél óra alatt átázik, akkor érdemes ránézni a kórházban, hogy nincs-e gond.

2012. okt. 8. 12:11
 2/11 anonim ***** válasza:

Sajnos már tényleg nincs ilyen, "érdeklődés hiányában", nekem így mondták a patikában. Megkérdezték a nagykert is, szóval tényleg nem lehet már kapni sajnos :(

Hány hetes vagy?

2012. okt. 8. 12:18
 3/11 anonim ***** válasza:

Kórházban nekem sárga lakmuszpapírral nézték.

Ha kékesre változik, akkor nem az, ha zöldre, akkor magzatvíz.

Szerintem olyat be tudsz szerezni Te is.

2012. okt. 8. 12:19
 4/11 A kérdező kommentje:
23.hétben vagyok, és már hetekkel ezelőtt éreztem vmi vizszerű folyást! De volt olyan is, hogy csak éreztem hogy folyik vmi,de a bugyimon semmi nem látszott! Sokszor nedvesnek érzem a nacimat is a lábam között, de ez elég ciki, de most a terhesség alatt eléggé izzadok és sztem az attól van! Mindenesetre jeleztem a dokinak, hogy mi az aggályom, meg is vizsgált, de mindent rendben talált! Bár ilyen papirral nem nézte! :(
2012. okt. 8. 12:28
 5/11 A kérdező kommentje:
Ja, és ebben a 3 napban eléggé fájt a hasam. Keményedett is! Eléggé meg voltam ijedve!!
2012. okt. 8. 12:28
 6/11 anonim ***** válasza:

Ja, akkor hüvelyváladék. Csak éppen "vízszerű", folyós.

Nekem is volt a terhességeim alatt.

Vagy: vizelet, mert lehet inkontinenciád, harmadik terhességemmel félidőtől volt nekem is elvétve sajnos.

2012. okt. 8. 12:29
 7/11 anonim ***** válasza:
Az orvos egyébként azért nem nézte csíkkal, mert vélhetően zárt volt a méhszájad, és ebben az esetben a magzatvíz sem tud folyni. :o)
2012. okt. 8. 12:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Vagy minimális inkontinencia vagy folyás szerintem. Legalábbis nekem szinte végig folyásom volt. Nem viszketett, nem volt "büdös" (már bocsánat) csak sok volt. Nődokim szerint sajnos "normális" terhesség alatt.
2012. okt. 8. 12:33
 9/11 A kérdező kommentje:
Zárt volt a méhszájam, de a doki szerint sajnos zárt méhszájjal is elképzelhető a magzatviz szivárgás!
2012. okt. 8. 12:36
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha megvizsgált, valószínűleg áramlást is nézett.. És ha szerinte minden rendben van, akkor nyugodj meg :) Egyébként a szaga alapján is meg lehet állapítani. A magzatvíznek jellegzetes, kicsit édeskés szaga van, a folyásnak meg vagy teljesen semleges, vagy kicsit szúrósabb, ha esetleg fertőzés van.
2012. okt. 8. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!