Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap pozitívat teszteltem,2...

Tegnap pozitívat teszteltem,2 gyerek és 6 év próbálkozás után! :-) A férjem külföldre ment dolgozni,3 hónap múlva jön haza, ez a munka meghatározza életünket (anyagilag, őt erkölcsileg is, előléptetnék). Hogyan tudassam vele?

Figyelt kérdés
Mielőtt kiment, negatívat teszteltem, így nem is gondolhatja, hogy végre sikerült!:-) 6 éve próbálkozunk a harmadik babócával, minden vizsgálatra elkísért, mindenben kiveszi a részét a két gyerek körül is. Hogyan tudassam vele, hogy babát várok??? Nem akarom, hogy úgy jöjjön haza, hogy nagy hassal lát..a munkát viszont rögtön otthagyná, ha megtudja, hogy mi van! Ha hazajön, anyagilag nem leszünk előrébb, és ő mindenféleképpen akarta ezt a munkát! (nem lenne semmi baj anyagilag, ha ez a munka nem lenne sem!) Egy hete ment ki, hiányzik:-(
2012. okt. 7. 11:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Na jó ezt már én is könnyezve olvastam! Gratulálok! Az én férjem is kint dolgozik 4 éve, a második fiúnkat úgy hordtam ki és szültem meg, hogy ő kint dolgozott, a szülésre pedig nem ért haza. De túléltük! Tudom mi vár rátok, de hidd el így is örülni fog! Most a 3.-ik babànkat várjuk, sajnos most nem az a legnagyobb baj, hogy kint van, hanem, hogy beteg e a baba, vagy sem. Most kell mennem genetikára, amniora, így nehéz nélküle! De ti is biztosan meg fogjátok oldani, igaz hiányoznak nekünk, meg nekik is a család, de sajna másképp ithhon nem igazán jutunk előrébb! Sok boldogságot !
2012. okt. 7. 13:04
 12/19 anonim ***** válasza:

nem tragédia ha telefonon mondod el.

az első babámat személyesen mondtam el a férjemnek,de akkor már tudtuk hogy külföldön fog dolgozni.tehát egész terhessé alatt nem volt itt velünk,sőt a a 9 hónap alatt látott 5ször. :( a szülésre is haza akart jönni,de a baba nem várta meg,hamarabb megszületett. sajnos utána is csak másfél -2 havonta járt haza,sok mindenből kimaradt a pici-ma már nagy lányunk fejlődésével kapcsolatban.

a második babánkat telefonon mondtam el neki.mivel erről a munkahelyéről csak maximum2 hetente hétvégén jár haza ezért nem igazán kísért el vizsgálatokra.de legalább sokall többet látott terhesség alatt.pont aznap jött volna haza este a mikor megindult a szülés,csak én már reggel írtam neki smst hogy már bent vagyok a kórházba ezért még akkor elindult nem várta meg az estét.sajnos nem ért oda szülésre kb 1 órával késte le,de legalább bejött hozzám még a szülőszobára és láthatta az 1 órás kisfiát.a lányomat csak 5 naposan látta először.

azért írtam le neked ezt mert még most is sírok rajta hogy mennyi de mennyi mindenből kimaradt a férjem.ami hidd el neki még rosszabb volt mint nekem!!!

ha nektek tényleg erről a 3 hónapról van szó akkor szerintem is maradjon ,pláne ha ezzel még jobb lehet a gyerekeiteknek!!!

ha viszont többről volna szó és egyébként is jó módban éltek akkor szerintem ne maradjon kint a párod.nem éri meg az a plusz pénz,pláne ha nem kell semmiben nélkülöznötök!!!

sajnos mi rákényszerülünk hogy külföldön dolgozzon.így nem szenvedünk mi sem hiányt.de ha itthon dolgozna akkor nem tudom hogyan tudnánk megélni. :(

2012. okt. 7. 13:44
 13/19 A kérdező kommentje:
Úristen, most elszégyelltem magam... :-( nekünk "csak" ez a három hónap, amikor nélkülöznünk kell apát..lehet, hogy túl reagáltam, valószínű a gyerekeim mondják el a nagy hírt! :-) Elsírtam magam azt olvasva, hogy mennyi mindenből kimaradt a párotok:-((( Ez az ő döntése lesz, hogy hazajön-e. Ahogy ismerem igen, főleg ha meghallja a gyerekeit, ugyanis ők is azóta sírnak-nevetnek örömükben:-) ma könnylevest főztem...mindenkinek sok boldogságot kívánok és köszönöm, hogy megnyugtattatok!!!! :-) holnap doki, remélem minden rendben lesz:-)
2012. okt. 7. 15:08
 14/19 A kérdező kommentje:
az utolsó előtti válaszadónak: tiszta szívemből kívánom, hogy ne legyen semmi baj a babával!!!!!!!!!!!!!!
2012. okt. 7. 15:12
 15/19 A kérdező kommentje:
sziasztok! :-) Képzeljétek, voltam orvosnál, minden rendben a babával, 7 hetes kismama vagyok!!! :-) még a dokim is megölelt, én meg mint egy kisgyerek, úgy sírtam örömömben.. :-) a két gyermekem ""magára vállalta"", hogy ők mondják el a hírt az apjuknak:-) kíváncsi vagyok a reakciójára! Este lesz a "nagy beszélgetés" skypon, megírom, mi lesz! :-) nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki bátorított! mindenkinek sok boldogságot, boldog babavárást aki kismama!
2012. okt. 8. 12:05
 16/19 A kérdező kommentje:
ez hihetetlen! Most telefonált a férjem, hogy olyan megmagyarázhatatlan érzése van, minden rendben van -e itthon? :-) Este kiderül minden:-)))
2012. okt. 8. 12:45
 17/19 anonim ***** válasza:

12-es vagyok

gratulálok nektek a picihez!!!

és nagyon sok boldogságot és egészséget az egész családnak!!!

2012. okt. 8. 13:59
 18/19 A kérdező kommentje:
hát elmondtuk:-))) skypon beszéltünk, talán ez volt a lehető legjobb megoldás. Az én hatalmas, erős férjem úgy sírt örömében, mint mi....a gyerekek egymás szavába vágva meséltek( a fiam velem volt az ultrahangon), megmutattuk az uh képet is:-) nagyon sajnálta, hogy nem ölelhet meg minket, de megígértem neki, hogy a következő vizsgálatra jöhet ő is:-) jaj, Istenem mikor múlik már el ez a sírhatnék??? nagyon szépen köszönöm mindenkinek, igazatok volt, most már úgy érzem, minden rendben lesz! Kívánok nektek sok boldogságot!!!!!!!!!!
2012. okt. 8. 18:57
 19/19 anonim ***** válasza:
11- és vagyok köszi szépen és nektek is sok boldogságot!
2012. okt. 8. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!