Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megfázásra ki mit használ?

Megfázásra ki mit használ?

Figyelt kérdés
2012. okt. 6. 17:43
 1/4 anonim ***** válasza:

citromos mézes tea(kamilla,hársfa,csipkebogyó)de egy igazi házi tyúkhúsleves is nagyon gyógyító) :)

C vitamin.. ennyi, meg tantum verde ha fáj a torok..

ennyi amit lehet tenni, láz esetén max 1-2 szem kék panadol kismamáknak.. de ennyi !!

2012. okt. 6. 18:29
 2/4 anonim ***** válasza:

és még kihagytam hogy megfázásra nem szabad inni

NEOCITRAN-T és ACC 200-AT se terhesség alatt !

2012. okt. 6. 18:35
 3/4 anonim ***** válasza:
citrom,méz, kamillatea
2012. okt. 7. 08:25
 4/4 anonim válasza:

Ahogy előttem írták, sok sok c vitamin, és lehetőleg a természetből és ne tablettából. Csipkebogyó, egy marékot teszel vízbe azt be a hűtőbe egy napra és ott az egészséges lötty:). Bár személy szerint nekem nem ízlik, de ha kell legyűröm:D Aztán igazi citrom teába, narancsot is ehetsz vagy facsarhatsz és ihatod. Fokhagyma, ami nagyon jó torokfájásra is, de az orrot is kitisztítja, én csak simán el szoktam rágni, igaz kicsit erős először, de egyből érezni a torkodon a hatását. Meg amúgy sok folyadék, víz. Gyógyszert nem nagyon szoktam szedni, 7 év alatt most volt talán a 3-ik alkalom, hogy szedtem be egy kalmopirin-t, mert az új munkahelyemen elkaptam valamit, és bemennem meg muszáj volt... De ezen kívül mindig a fent említettekkel kúrálom magam, és 2 naposnál nem is szokott hosszabb lenni egy betegség sem, de nem is vagyok túl gyakran beteg. Szóval ezt tudom ajánlani saját tapasztalat alapján.:)

Üdv.

2012. okt. 21. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!