Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36+5 hetes vagyok, és iszonyat...

36+5 hetes vagyok, és iszonyatosan fáradt. Ez természetes?

Figyelt kérdés
Minden reggel sírni tudnék a fáradtságtól és a szédüléstől, pedig (úgy ahogy) végig alszom az éjszakát. A haemoglobinom és a vasam alacsony, de a dokim azt mondta, nem annyira alacsony, hogy felírjon rá valamit. Mit csináljak? Nektek is volt ilyen a terhesség vége felé? Segítsetek kérlek, mert attól félek, hogy ha megszülök nem tudom ellátni a babámat!!!!
2009. aug. 5. 09:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia.

Én pénteken töltöm a 36 hetet, de két napja én is gyengén ébredek, szédülök, nem vaagyok jó semmire.Igaz én nem sokat alszom este.Inkább már hajnalban, mikor kinyitok mimdent és jó levegő jön be.

Nem tudom hogy mitől van, így délelőttre rendeződik.

Remélem még nem szülés lesz.

Nekem eddig a vasam tökéletes volt.

Lehet ez az idő, a frontok.

Én attól tartok hogy a szülést hogy fogom bírni így?

Én ráadásul hetek óta ágyban vagyok, és ha mondjuk hamarabb jönne a baba, mert lehet, akkor tiszta tunya lennék.

Na hátha ez a lehűlés felélénkít majd minket.

Minden jót!

2009. aug. 5. 09:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is 36+5 vagyok és szintén alacsony a haemoglobinom. A dokim nem mondott rá semmit, de legközelebb, ha megyek hozzá rákérdezek, mert a védőnőm mondta, hogy szedjek vasat...

Egyébként pár napja én is olyna fáradt vagyok, mint akit fejbe vertek, annak ellenére, hogy ált.jól alszom éjszaka és reggel sem kelek korán. Szerintem már ez a fronthatás is betesz nekünk.

De már nincs túl sok hátra... Te hol fogsz szülni?

Kitartást erre a pár hétre!!:)

2009. aug. 5. 10:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!!! Úgy látom nem vagyok egyedül. Gyulán fogok szülni, és nagyon remélem, hogy hamarosan, mert ez így nagyon nehéz. Na jó, szívem szerint kihúznám még egy-két hétig együtt!!!! Egyébként arra gondoltam, hátha van vmi természetes kivonat ami pótolja a vasat, hallottam szeder kivonatról, lehet, hogy megpróbálom azt, de még azt sem tudom, hol keressem, patika, vagy herbária. Kitartást Nektek is, és egy kicsivel hűvösebb időt!!!!
2009. aug. 5. 10:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ma hulla vagyok.Tegnap 11-kor feküdtem le,ma még csak most tudtam felkelni az ágyból.Ez a hidegfront miatt lenne?

39 h

2009. aug. 5. 10:57
 5/6 anonim ***** válasza:

sziasztok!

Természetes, amit éreztek! meleg van, front van, nő a pocak. ez az idő egy férfit is megvisel, nemhogy egy várandós nőt. aggódni nem kell. a vasat én is csak ajánlani tudom, folsavval. ártani nem árt. de ha be szeretnéd tartani az orvosod ajánlását, akkor egyél vasban gazdag ételeket: cékla, máj stb...

valamint a sok friss zöldség, gyümölcs jó hatással van a szervezetre ebben a melegben, tele vitaminnal! igyatok sok sok folyadékot! és pihenjetek, ha az esik jól. amikor meg lehül a levegő, és jobban vagytok, járjatok kicsit a szabdban, friss levegőn :)

ezt az oldalt most fedeztem fel, még alakulóban, barátnőm ajánlotta, számára hasznos volt, bár ő még a várandóssága elején... de úgy látom, lesznek rajta szülés utánra is hasznos tanácsok :)

[link]

2009. aug. 5. 12:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem is uez volt, de nagyságrendekkel javult, mióta szedem a vasat. Nekem ugyan elég pocsék lett az utolsó vérkép, nekem ezért írhatta fel.

Egyértelműen kötném hozzá, mert az első tabletta sziklapotyogtatást okozott és ezért kijött az aranyerem, nem szedtem folyamatosan, csak időszakonként. Mióta másikat szedek, tudom rendszeresen szedni és egyre jobban vagyok, múlik a nyűgösség és az h egyszerűen képtelen lennék bármit csinálni.

Nyilván egyre nehezebb minden, én mégis jobban bírom, mint hetekkel előtte. Esetleg hívd fel az orvost, ha rosszabbul vagy, ismételje meg a vértesztet v szedj természetes alapú készítményt: régebben volt vmi céklatabletta - szerintem gyógyszerész ebben fog tudni segíteni.

Valahol viszont azt olvastam, ilyenkor már általában nem romlik tovább, a szervezet már készül a szülésre és a vele járó vérveszteségre. Minden esetre, sztem egy telefont megér a dokinak.

Remélem tudtam segíteni, 35 hetes km

2009. aug. 5. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!