Anyukák! 10 hetes vagyok, az utóbbi pár napban a tisztasági betétemen erős sárga színű folyást fedeztem fel, kb napi 1x-2x jön elő. Hasonló valakinek?
A terhesség alatt a nyálkahártyák fokozott aktivitása tipikus kora-terhességi tünet, orrfolyás, erős nyálképzés, bő hüvelyi folyás. Ha szagtalan és nem viszket akkor normális, az égész terhesség alatt végigkísér majd, hol kevesebb hol több lesz.... de ha legközelebb dokihoz mész, vegyen kenetet és akkor biztosan megtudod!
Minden jót!
35 hetes kismama
Nekem sárgás is szokott lenni, tenyésztésre is elküldték, semmi gondot nem mutatott ki.
Szóval nem mindig jelent fertőzést, ne aggódj, de azért majd említsd meg a dokidnak, ha mégy.
nekem is volt sárga is, sőt néha meghatározhatatlan színű, sosem volt szaga, nem viszketett, doki rendszeresen vizsgált és sosem volt gondom!azt javaslom mindenképpen nézesd meg, én is ezt tettem és meg is nyugodtam hogy nincs semmi baj. különben meg sztem betétfüggő is, de van, ami olyan anyagú belül, hogy elszíneződik tőleg a váladék és ezért is lehet megtévesztő!
de doki mindenképpen lásson!
ja igen, és valóban végigkísérhet, nekem is a mai napig van.
38hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!