Ha nem vagyunk házasok, akkor kell apasági nyilatkozat. De azt a kórházban csinálják vagy azt valami okmány irodában?
Érdeklődj a védőnődnél. Nalunk nem az okmányirodában csinálták, hanem az anyakönyvvezető állította ki. Van, ahol ez egy épületen belül megtalálható, de nálunk teljesen külön van a kettő.
Csak azért írom, hogy ne kelljen felesleges kört futnod.
kettes vagyok
nekem kértek hajadonsági igazolást is, azért írtam, hogy kérdezze meg milyen papírok kellenek
Bementünk a párommal az anyakönyvi hivatalba, ahol nyilatkozott, hogy ő az apa. A papírt azonnal kiadták. Csak a terheskönyv kellett hozzá, meg persze személyi okmányok.
(az már másik kérdés, és csak érdekességként írom, hogy a kórházban megmutattam a papírt, akkor azt mondták, hogy rendben van, ez a továbbiakban már nem kell, később aztán hozták a gyerek anyakönyvi kivonatát, amin az én vezetéknevemmel anyakönyvezték. Ezután ismét mutattam a papírt, hogy ez van, és akkor azt mondák, bocs, és kijavították)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!