Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha nem vagyunk házasok, akkor...

Ha nem vagyunk házasok, akkor kell apasági nyilatkozat. De azt a kórházban csinálják vagy azt valami okmány irodában?

Figyelt kérdés
2012. okt. 5. 17:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Okmányirodában
2012. okt. 5. 17:22
 2/14 anonim ***** válasza:
34%
okmányirodában kell intézni, de sajnos nem olyan egyszerű a dolog, kérd meg a védőnődet hogy adjon egy listát hogy milyen papírok szükségesek hozzá.
2012. okt. 5. 17:28
 3/14 anonim ***** válasza:
77%
Papírok??Csak apuka kell hozzá,+ a nődokitól igazolás,hogy terhes vagy!
2012. okt. 5. 17:31
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Érdeklődj a védőnődnél. Nalunk nem az okmányirodában csinálták, hanem az anyakönyvvezető állította ki. Van, ahol ez egy épületen belül megtalálható, de nálunk teljesen külön van a kettő.

Csak azért írom, hogy ne kelljen felesleges kört futnod.

2012. okt. 5. 17:33
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
nekünk a községházán csinálták meg a papírt. kellett hozzá az igazolás a nőgyógyásztól és a párom.
2012. okt. 5. 17:34
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

kettes vagyok

nekem kértek hajadonsági igazolást is, azért írtam, hogy kérdezze meg milyen papírok kellenek

2012. okt. 5. 17:42
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
mi a gyámhivatalban intéztük, Igazolás a dokitól+párom+személyigazolvány, lakcím kártya+ mivel elvált vagyok így a bírósági végzés is kellett. de okmányirodában is megcsinálják néhol, szerintem ez helyileg változik. Mi felénk a gyámhivatalban lehet intézni.
2012. okt. 5. 19:54
 8/14 anonim ***** válasza:
Mi se vagyunk házasok nekem egy igazolást kellett kérnem hogy be töltöttem a 13hetet és azzal kell elmennünk majd az okmányirodába. Védőnőm azt mondta hogy 36hétig csináltassuk meg.
2012. okt. 6. 10:10
 9/14 anonim válasza:

Bementünk a párommal az anyakönyvi hivatalba, ahol nyilatkozott, hogy ő az apa. A papírt azonnal kiadták. Csak a terheskönyv kellett hozzá, meg persze személyi okmányok.

(az már másik kérdés, és csak érdekességként írom, hogy a kórházban megmutattam a papírt, akkor azt mondták, hogy rendben van, ez a továbbiakban már nem kell, később aztán hozták a gyerek anyakönyvi kivonatát, amin az én vezetéknevemmel anyakönyvezték. Ezután ismét mutattam a papírt, hogy ez van, és akkor azt mondák, bocs, és kijavították)

2012. okt. 7. 13:43
 10/14 Hajagos Tóth Gábor válasza:
Nekünk az anyakönyvvezető csinálta meg!A párom kellett hozzá,a terhessági kiskönyv a személyigazolvány és a lakcimkártya!Azzal viszont vigyázni kell hogy ez az igazolás csak 30 napig érvényes!!!!!!!
2012. okt. 8. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!