Én is csak ezt a tudományos megfigyelést hallottam olvastam hogy a szép szülőpároknak nagy eséllyel lesz átlagos vagy csúnyácskább gyereke.
De hogy fiú vagy lány erre nem tértek ki.
De egyébként nekem is a nem annyira szép ismerőseimnek van csodaszép gyerekük:)
Mi a férjemmel átlagosak vagyunk:) van 2 fiunk egyik csodaszép :) másik vicces fejű és van egy kislányunk aki szintén inkább vicces fejű :)) Férjem tesójára hasonlít:)
2012. okt. 5. 14:59
12/18 anonim válasza:
Én egy átlagos, kicsit szürke veréb anyuka vagyok. Nem vagyok se szép,se csúnya és három fiam van...
2012. okt. 5. 15:20
13/18 anonim válasza:
Magzat nemét genetikai szempontból a férfiak döntik el. Ennek oka, hogy a férfiak hímivarsejtjeibe csak egy darab ivari kromoszóma kerül be: ha a megtermékenyítendő petesejttel egy X-kromoszómát hordozó spermium egyesül, a magzat neme lány lesz, ha viszont egy Y-kromoszómát hordozó hímivarsejt kerül a petesejtbe, fiúcsecsemő fog születni (a férfiak testi sejtjei egy X és Y ivari kromoszómát, a nőké pedig két X-kromoszómát tartalmaznak).Alapvetően tehát a férfiak határozzák meg, hogy milyen nemű gyermek fog születni.
2012. okt. 5. 15:26
14/18 anonim válasza:
Nem tűnt fel. A környezetemben 2 szép anyuka van, az egyiknek 1 fia, a másiknak 2 lánya van.
Mi nem kifejezetten szépek 3-man vagyunk:
- 1 fiú, 1 lány
- 2 fiú
- 2 fiú.
Az utcán sem tűnt fel ilyesmi.
Viszont egyszer olvastam egy cikkben, hogy a csúnyább, stresszesebb anyáknak születik többször lányuk (nem is értettem, hogy lettek a "lányaim" fiúk. :)
2012. okt. 5. 15:34
15/18 anonim válasza:
hát ez kicsit meglepett!nem tartom magam topmodelnek,de eddig azt hittem,hogy legalább átlagosan szép vagyok!azt hiszem megyek,jobban megnézem magam a tükörben! :S első kislányát váró 28 hkm
2012. okt. 5. 15:40
16/18 anonim válasza:
Szia! Szerintem ez nem igazán jó meglátás, a mi családunkban nagyon sok lány született. Anyunak vagyok én, és nagyon szép Anyukám van, a Nagymamám is nagyon szép volt, Keresztanyukám is az, az ő lánya is, az én unkatestvérem, akinek van egy fiútestvére és folytathatnám. Most nem a családfámat akarom leírni, csak én nem látok összefüggést abban, hogy ha valakinek fia születik, az biztosan szép anyuka, akinek meg lánya, az meg átlagon aluli. Engem is mindig megnéztek a férfiak, én jól érzem magam a bőrömben, nekem is van egy kislányom, aki 2 hónapos és már szülés után 3 héttel újra néztek utánam, sőt volt, aki rám is köszönt.
2012. okt. 5. 17:03
17/18 anonim válasza:
Jaj akkor Én csodálatos vagyok,és gyönyörű és szexi és stb,stb 2-fiam van :-)))))))))))))))))
2012. okt. 5. 18:08
18/18 anonim válasza:
Az Y kromoszómát hordozó hímivarsejtek biztos nagyobb hatékonysággal termékenyítik meg a szép nők petesejtjét! Tiszta szerencse hogy felnyitottad a szemem, mert így már majdnem biztosra vehetem, hogy nekem fiú unokám lesz! :-D
Amúgy a buta nőknek szerinted milyen nemű gyereke születik nagyobb eséllyel? :-D (A tiéd milyen nemű,kérdező?) :-D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!