Létezik, hogy a baba a 28. héten belülről megkarmolja a méhemet?
Többször éreztem már, hogy belülről apró karistoló fájdalmat érzek, és nem igazán tudom mire vélin.Ilyenkor picit megpaskolom a pocim, hogy hagyja abba, és megszűnik a fájdalom.
Nektek volt ilyen?
Jesszus :o)
Pénteken megyünk 4D-re, talán már azt is látni fogom :o)
Én is volt már hogy éreztem, de nem tudom elhinni, hogy a körme volna, az csak az utolsó 1-2 hétben nő meg akkorára, úgy tudom. Mivel viszont, elég picike, és még nincs nagyon zsírréteg, csontocskája viszont alakul, én arra gondolok, hogy olyankor valahogy a kis sarkával, vagy könyökével okozza ezt. De nekem is szokott ilyen lenni. Nem gyakran de előfordult már többször is.
35 hetes kismama
Karmolni biztosan nem tud, a magzatburok, víz...stb "kellékei" miatt! Az érzés viszont lehet, de szerintem is valamelyik kis végtagjával csinálhatta. Az én kicsim ilyet nem csinált, ő terpeszállásban ugrált a bordáimon. Nekem legalábbis így tűnt. :)))
Sok sikert és kitartást, már alig van hátra a nagynapig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!