Ti hány évesen vállaltatok babát? 23 évesen nem vagyok, , túl, , fiatal a gyerek vállaláshoz? Mit gondoltok?
Nem az évek számítanak, a gondolatok, a hozzáállás, a pénzügyi biztonság.
Én 23 voltam, mikor teherbe estem, 24, mikor szültem. Akkor már két éve voltunk házasok, a babát terveztük, és nagyon boldogok voltunk, hogy elsőre össze is jött.
Most 25 vagyok, és mivel nem volt gond előzőleg, a szülés is könnyű volt, és a férjem nagyon testvér-párti, próbálkoztunk a kistesóval, szintén elsőre siker, most vagyok félidős vele.
A 26. szülinapomon 2 gyerekkel állhatok a torta mellett, a férjem akkor még 25 sem lesz! és ő szorgalmazta a gyerek-témát. Anyagiak megvannak, és igyekszünk jó szülők lenni, a kor számunkra nem lényeges, ha a többi stimmel.
Boldog babavárást!
23 voltam márciusban és van egy 2,5 éves kisfiam.Egyáltalán nem bántam meg.Pedig igazi rosszcsont. A legjobb ilyenkor fiatalon,de igazán fejben dől el, nem életkorban.Lehet 20 éves anyuka is olyan komoly és érett az anyaságra mint egy 40 éves.Viszont a 40 éves is lehet olyan komolytalan mint a 20 éves.Szerintem.
Boldog babavárást!!
Korban nem.
Külön éltek? El tudjátok tartani? Akkor főleg nem :-)
Gratulálok a picihez
22 évesen estem teherbe, bár mi az akkor még vőlegényemmel nem terveztük a babát. Nyáron töltöttem be a 23-at, a férjem 25 éves.
A lényeg az, hogy mindketten fel legyetek készülve a babára (de ez nálatok adott, hisz terveztétek) és anyagilag is úgy álljatok, hogy a babának meglegyen mindene.
Egyébként nekem mindenki azt mondja, hogy ez a legszebb kor egy babához!!!
34+3 hkm
fintor zsófiával egyet értek, most kezdünk élni :-)
(40/N)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!