Mással is elöfordult hogy nem vette észre a terhességet a 10-12. hétig? Miért?
Szia!
Nem vagy egyedül,nekem is a 4.hónap végén derült ki a terhességem,mert megvolt minden hónapban és még pedig rákszűrésen is voltam!Nem gondoltam,hogy terhes lehetek,mert ha védekezés nélkül 8 hónapig sárgatesthormontermelődés nélkül nem lettem terhes,akkor hogy jött igy össze?Na,mindegy!A doki mikor vizsgált,nem mondta,hogy terhes vagyok,mert előtte már szültem 3 gyereket,tehát ilyenkor a méh már eleve nagyobb!!Más vizsgálat során derült fény a terhességre!Elég érdekes és sokak számára hihetetlennek tűnhet,de tényleg igy volt!És ennek nagyon örülök!:)
én 20 évesen lettem terhes, minden honapban megjött, neg volt a tesztem, sokat buliztam aztán nem is érdekelt az egész, csak a kolleganömnek tünt fel, hogy minden nap meggybeföttet eszek rántottával.. erre elcipelt dokihoz, 12 hets voltam.. szerettem volna a babát de az apuka mielött megmondhattam volna, meghalt egy autobalesetben, igy a baba is meghalt..
szörnyü volt..
32 amugy eü-s vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!