Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Eszméletlenül kényelmetlen...

Eszméletlenül kényelmetlen elhelyezkedni alváshoz. Nektek mi vált be? 27hkm

Figyelt kérdés
Még nem is olyan nagy a hasam de a háton fekvés már kizárt mert hihetetlenül elkezd fájni a gerincem alsó része. Ha a bal oldalamra fekszem az 50 százalékban nem jó mert elkezd fájni a hasam (gondolom nyomhat valamit a baba). Marad a jobb oldalam de az meg azért fáj mert már szétfeküdtem. Valami tanács?
2012. okt. 4. 07:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! Ezzel én is így vagyok már több hete. Nekem azt tanácsolták, hogy oldalt fekve a hasam alá tegyek kispárnát, hogy a súly ne húzza lefelé a hasam. Ez a pozíció vált be. Általában a bal oldalamon fekszem, de ahogy írtad szétfekszem én is, és olyankor fordulok a másik oldalamra ugyanebben a pózban. Amit még lehet, hogy a két térded közé is tegyél párnát, mert akkor még kevésbé deformálja el a gerinced.

27 hkm

2012. okt. 4. 08:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is szenvedek már egy ideje, és még csak 24 hetes leszek holnap... Ami nekem bejött (vagyis jobb, mint eddig volt :)): először is vettem anatómiai párnát (jobb fajta), mert sem a sima kispárna, sem a nagypárna nem volt jó, csak szenvedtem. Jobb oldalamon alszok én is a legtöbbet, szintén nagyon el tudom feküdni, de azzal nem tudok mit csinálni. Viszont, nekem fáj a szeméremcsontom, így én beteszek egy hosszú díszpárnát a bokák-térdek közé. Ha a derekam is fáj aznap este, és oldalt fekszek, akkor a derekam alá teszek párnát (persze fontos, hogy ne legyen magas a párna!). Ha háton fekszek, szintén fáj a derekam nagyon, így én a medencém alá teszek párnát, úgy, hogy a medencét hátrabillentse, tehát a derekam lesimuljon az ágyba. Remélem érthető :) Ezáltal a hasam sem húzódik.

Szerintem igazán kényelmes nem lesz az alvás, (max. egyre rosszabb a növekvő pocak miatt:)), de próbálj meg sokféle megoldást, ahol érzed, hogy fáj, próbálj párnát betenni, kísérletezz, és mindig találni fogsz olyan pózt, ami jobb, mint az eddigi volt :)

2012. okt. 4. 10:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Akkor megpróbálom én is kipárnázni magam. Remélem alakul majd a dolog mert azért még elég sok van a végéig. Köszönöm a segítségeteket és további Boldog Babavárást Mindenkinek :-)
2012. okt. 4. 12:09
 4/5 ketteske ***** válasza:

Én kaptam egy ismerősömtől banánpárnát. Egész jól alszom vele, itt a link, hogy képen is nézd meg:

[link]

Persze én nem szoptatáshoz használom még....

2012. okt. 4. 18:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Az utolsó választ is köszönöm szépen, ha nem alakul a dolog akkor lehet én is beszerzek egyet. :-)
2012. okt. 5. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!