18 hetes kismamák mekkora a pocitok? Az enyém még elég picike, alig van valaki aki észre veszi. Magas vagyok és vékony.
Szia! Én már 32 hets vagyok, de nekem 18. hetesen még tök lapos volt a pocakom. A 25.héten kezdett el látszani valami, aztán a 28. héttől már tényleg mindenki észrevette. Átlagos alkatu vagyok, 165cm és 60 kg-mal kezdtem, most tartok 70kg-nál.
Ne izgulj, fog a pocid nőni még sokat, van rá még ideje.
Ez normális, ne aggódj. Ettől a babád még ugyanakkora lehet, mint annak, akinek nagy pocija van már az elejétől.
Én is magas vagyok és vékony (179 cm, 63 kg). A második babámat várom, a 12. hétben vagyok és nem számítok túl hamar nagy pocakra. Egyenlőre estére felpuffadok, reggel lapos vagyok, de tudom, hogy nem is kell még ilyenkor pocaknak lennie.
Az első babámmal valamikor a 16. héten kezdett el nőni, de még csak mi láttuk szinte, a 20. hét után sokat nőtt, de terhesnacit így is csak a 25. héten vettem fel először. De azután bepótolta, nem lett hatalmas, de szép nagy pocim lett és egy négy kg-os kisfiam.
Jah, és a 25. hétig lévő pici pocak ellenére mindig 2-3 héttel több volt a babám mérete, mint az átlag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!