Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetes kismamák mekkora a...

18 hetes kismamák mekkora a pocitok? Az enyém még elég picike, alig van valaki aki észre veszi. Magas vagyok és vékony.

Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 16:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én már 32 hets vagyok, de nekem 18. hetesen még tök lapos volt a pocakom. A 25.héten kezdett el látszani valami, aztán a 28. héttől már tényleg mindenki észrevette. Átlagos alkatu vagyok, 165cm és 60 kg-mal kezdtem, most tartok 70kg-nál.

Ne izgulj, fog a pocid nőni még sokat, van rá még ideje.

2009. aug. 4. 17:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez normális, ne aggódj. Ettől a babád még ugyanakkora lehet, mint annak, akinek nagy pocija van már az elejétől.

Én is magas vagyok és vékony (179 cm, 63 kg). A második babámat várom, a 12. hétben vagyok és nem számítok túl hamar nagy pocakra. Egyenlőre estére felpuffadok, reggel lapos vagyok, de tudom, hogy nem is kell még ilyenkor pocaknak lennie.

Az első babámmal valamikor a 16. héten kezdett el nőni, de még csak mi láttuk szinte, a 20. hét után sokat nőtt, de terhesnacit így is csak a 25. héten vettem fel először. De azután bepótolta, nem lett hatalmas, de szép nagy pocim lett és egy négy kg-os kisfiam.

Jah, és a 25. hétig lévő pici pocak ellenére mindig 2-3 héttel több volt a babám mérete, mint az átlag.

2009. aug. 4. 19:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is 18 hetes vagyok, és a múlt hétig semmi sem látszódott. Aztán mintha ez egyik napról a másikra "előre ugrott" volna, és most már látszik. Szerintem neked sem kell sokáig várni rá! Én is elég magas vagyok, és szerintem így több hely van neki odabent. Gondolom ez nálad is számít!
2009. aug. 5. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!