Más kismama is volt már úgy, hogy pisilnia kell és nem tudta visszatartani?
na ja, nem véletlen, hogy sok kismama köhögés és tüsszentés előtt keresztbe rakja a lábát és szorít...
Én a végére azt hittem, hogy ha megszülök a gyerekkel együtt magamat is pelenkézhatom majd... de szerencsére elmúlt szülés után.
Amikor a terhes kolléganőm mondta félidősen, hogy jaj de jót nevetett, majdnem bepisilt, akkor azt mondtam, hogy pár hét és be is fogsz.... azt hitte viccelek.
Erre jó az intim torna. Nem művel azonnal csodát,de jót tesz. Szülés után is lehet végezni,ettől ha méhsüllyedésed lesz,visszább húzódik x idő után.
Egyébként maradt a tenna betyó!
Nálam egyszer fordult elő,a másodikat vártam,az utolsó hetekben voltam- szerencsére full egyedül itthon... Kint a kerítés mellől húzgáltam a gyomot- azt tudni kell,hogy ha gyomlálok,pár perc elteltével iszonyatosan elkezdek tüsszögni-,mikor rám jött a tüsszöghetnék. A sokadik tüszi után nem becsurogtam?? Jó,csak egy egész kicsit,de akkor is kellemetlen volt! Na, de utána már nem is kellett tüsszögnöm!! :-)
Egyébként mostanában ha érzem,hogy kicsit már pisilnem kell,akkor tüsszögésnél nekem is keresztbe kell tennem a lábam... szóval ha már egy picit pislantanom kell,azonnal megyek a toalettre.
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-)
Üdv: 3 lányos,22hkm
Nálam nem történt (még) baleset, de már sokszor a határán voltam, pl ma, amikor taxival hoztuk haza a paldószönyegünket, és nagyon rázós volt az út, és már akkor pisilnem kellett (nagyon), amikor bementünk a boltba érte. A babám persze folyamatosan mocorgott, úgyhogy tényleg csak egy nevetés kellett volna, vagy egy köhintés és kész a baj! De kipp-kopp ezt is megúsztam. Mondjuk lehet azért, mert 16 éves korom óta intimtornázom... Nem tudom. :D
32 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!