Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más kismama is volt már úgy,...

Más kismama is volt már úgy, hogy pisilnia kell és nem tudta visszatartani?

Figyelt kérdés
Csak egy kicsit érzem , hogy kell és pár másodperc alatt becsurran. Már nem most forsul elő először, de ma már kétszer megtörtént egy órán belül. Reggel voltam a dokinál, mindent rendbentalált. 33 hkm
2012. okt. 3. 15:44
 1/4 anonim ***** válasza:
90%

na ja, nem véletlen, hogy sok kismama köhögés és tüsszentés előtt keresztbe rakja a lábát és szorít...

Én a végére azt hittem, hogy ha megszülök a gyerekkel együtt magamat is pelenkézhatom majd... de szerencsére elmúlt szülés után.

Amikor a terhes kolléganőm mondta félidősen, hogy jaj de jót nevetett, majdnem bepisilt, akkor azt mondtam, hogy pár hét és be is fogsz.... azt hitte viccelek.

2012. okt. 3. 15:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Ezen jót röhögtem én is. Nálam általában vizsgálat után szokott előfordulni
2012. okt. 3. 16:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Erre jó az intim torna. Nem művel azonnal csodát,de jót tesz. Szülés után is lehet végezni,ettől ha méhsüllyedésed lesz,visszább húzódik x idő után.

Egyébként maradt a tenna betyó!

Nálam egyszer fordult elő,a másodikat vártam,az utolsó hetekben voltam- szerencsére full egyedül itthon... Kint a kerítés mellől húzgáltam a gyomot- azt tudni kell,hogy ha gyomlálok,pár perc elteltével iszonyatosan elkezdek tüsszögni-,mikor rám jött a tüsszöghetnék. A sokadik tüszi után nem becsurogtam?? Jó,csak egy egész kicsit,de akkor is kellemetlen volt! Na, de utána már nem is kellett tüsszögnöm!! :-)

Egyébként mostanában ha érzem,hogy kicsit már pisilnem kell,akkor tüsszögésnél nekem is keresztbe kell tennem a lábam... szóval ha már egy picit pislantanom kell,azonnal megyek a toalettre.

Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-)

Üdv: 3 lányos,22hkm

2012. okt. 3. 16:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Nálam nem történt (még) baleset, de már sokszor a határán voltam, pl ma, amikor taxival hoztuk haza a paldószönyegünket, és nagyon rázós volt az út, és már akkor pisilnem kellett (nagyon), amikor bementünk a boltba érte. A babám persze folyamatosan mocorgott, úgyhogy tényleg csak egy nevetés kellett volna, vagy egy köhintés és kész a baj! De kipp-kopp ezt is megúsztam. Mondjuk lehet azért, mert 16 éves korom óta intimtornázom... Nem tudom. :D

32 h km

2012. okt. 3. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!