Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől lehet nagyobb a baba,...

Mitől lehet nagyobb a baba, mint a terhességi kora?

Figyelt kérdés

Első két babám nagy volt születésekor. Most várjuk a 3. babát, és már a 20. héttől nem szedek terhesvitamint, mégis nagyobb 1 héttel a kora. A 30. hét után kezdődik mindig ez az eltolódás, addig korának megfelelően fejlődik.

Nálatok volt így?

1. baba 3600gr, 2. baba: 37. hét: 4250gr.

3. babánál nem szeretnék sem koraszülést, sem 5kg-os babát.

Mi lehet az ok?

Cukorterhelésem 22. héten: 3.8

60 perces: 5,3

120 perces: 5,3

2012. okt. 3. 14:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem az első baba 3800g-al született kislány,a második 2900g-al kisfiú,most várom a harmadikat,ő is kislány és nagyobb,mint a nővére volt.Az orvosom szerint nekem a lányok nagyobbak ez van.A miérteket nem tudom és az orvosom sem.:(

Eddig 3kg-ot híztam,tehát nem miattam,azt mondta a doki,hogy egyébként is olyanok,mint a kis piócák,kiszívják ami kell nekik.Csak az a baj,hogy a lányomat császárral szültem,épp a súlya miatt,ill.túl nagy volt a fejkörfogata,a fiamat már simán és szerettem volna ezt a babát is simán megszülni.Hát,majd kiderül..vagy beborul:)

2012. okt. 3. 14:41
 2/2 A kérdező kommentje:

Én szülési sérüléseket szereztem szülés közben és a 2. babának a karja is megsérült, hónapokig gyógytornáztatni kellett. Ezért is félek.

Én sokat híztam, bár mindegyiknél így van és nem értem, hogy miért, mert nem zabálok.

Olyan furcsa ez.

2012. okt. 3. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!