Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik hétig vizsgál az orvos?

Hányadik hétig vizsgál az orvos?

Figyelt kérdés
Normális, hogy a dokim kb a 30. héttől egyszer sem vizsgált meg? 37hkm
2012. okt. 3. 07:02
 1/6 anonim ***** válasza:
abszolut nem normális két hetente volt vizsgálat 30 hét után máhszájvizsgálat és UH
2012. okt. 3. 07:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Engem mindig 3-4 hetente vizsgált az orvosom, ha rendben volt minden. Kaptam az időpontot a következő vizsgálatra, az éppen aktuális vizsgálatomkor, ha pedig nem én hívtam, hogy elmaradt az időpontegyezetetés.

De miért nem vizsgált meg azóta? És ha nem vizsgált azóta, akkor miért nem kértél te időpontot, vagy mentél el a rendelésére, vagy hívtad fel?

Szerintem az orvos részéről abszolút nem normális, de ne haragudj meg, de szerintem a te részedről is egy kicsit felelőtlen, hogy nem kerested meg, hogy esetleg egy vizsgálat!

Remélem minden van/lesz a szülésnél! :)

2012. okt. 3. 07:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdező terhesgondozásra szokott járni, csak éppen az orvos nem foglalkozik vele.

Egyébként .ököm kivan már nekem is azzal, hogy állandóan mindenért nekem kell szólnom, nekem kell kérdeznem, mert magától egy .urva szót sem szól, csak hogy mikor menjek vissza.

Innen szoktam tájékozódni, hogy miket kell kérdezni, miről kell szólni! És szerintem ez nagyon gáz!

2012. okt. 3. 08:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Engem minden találkozásnál megviszgált (eddig havonta egyszer jártam), most, hogy hetente járok a ctg miatt, már nem néz meg minden héten.
2012. okt. 3. 09:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Semeddig nem vizsgál.

Engem 6 hetesen nézett meg a körzeti nődoki, mikor a pozitív teszt után elmentem, azóta semmi ( 32 hetes vagyok).

Sőt, mióta új helyre költöztünk, itt még dokit sem látok, csak a védőnővel találkozom, nőgyógyászhoz csak vérvétel beutalóért kell menni, állítólag ez így szokás.

Kissé meg vagyok ijedve, mert doki leghamarabb akkor fog látni, ha megindul a szülés, dehát magánorvosra nekünk nem telik.

2012. okt. 3. 09:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Engem minden héten megvizsgált,megultrahangozott,utoljára a 38.héten.40+1 hetesen szültem.
2012. okt. 3. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!