Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megcsúsztam és hasra estem a...

Megcsúsztam és hasra estem a járdán ikerterhesen. Ti bemennétek az ügyeletre?

Figyelt kérdés
2012. okt. 2. 22:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
azonnal mindenféle kérdés nélkül !!!!! remélem mindne oké
2012. okt. 3. 06:34
 12/16 anonim ***** válasza:
Az orvosra tojnék magasból. Az a dolga, hogy dolgozzon. Ne foglalkozz vele! Helyesen cselekedtél. Ha az ügyeletesből ki is halt az empátia, te jól döntöttél. Akkor meg hogy nézne rád, ha bajod esett volna, és nem mész be? Ez a van rajta sapka, nincs rajta sapka, tipikus esete! Te jól döntöttél, és örülök, hogy végül nem lett belőle semmi gond! :) Sok boldogságot a dupla csodához! :)
2012. okt. 3. 09:10
 13/16 anonim ***** válasza:

Barátnőm is így járt,kutyasétáltatáskor a kutya elrántotta,elesett,vérezni kezdett,bement a dokihoz,megvizsgálta,de nem lett baja.Mondta neki az orvos,hogy el sem hiszi,mennyi mindent kibírnak a pocilakók!

Másnak meg a 4 éves lánya ugrott a hasára.Rögtön dokihoz ment,de semmi baja sem lett.

2012. okt. 3. 13:32
 14/16 anonim ***** válasza:
Jól tetted, hogy bementél, és nem reagáltad túl. Én is így tettem volna a helyedben. Az orvos, meg biztos sok gyereket kihordott már, azért ilyen empatikus. Jobb ilyen esetekben biztosra menni, és inkább fölöslegesen orvoshoz rohanni, mint baj legyen.
2012. okt. 3. 14:02
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm most megnyugtattatok:-) Azt hittem én estem túlzásba.
2012. okt. 3. 18:20
 16/16 anonim válasza:

azzal nincsen semmi gond,babát vársz a szived alatt.. :)

orvosok az anyai aggódást szerintem megszokták :D

ha az kell hogy megnyugodj,hogy bemenj... akkor sz*rd le mást mit gondol! ez a kötelessége!

2012. okt. 3. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!