Ha császármetszés közben végezné az orvos a petevezeték lekötését (3. baba lesz) akkor lehet altatást kérni ebben az esetben?
Figyelt kérdés
nem szeretnék több babát már.szerintem ez lenne a legjobb megoldás!2012. okt. 2. 17:08
11/15 anonim válasza:
Az 5.vagyok.Köszi,nagyon jól vagyok.Kislány,2 óra alatt lett meg.Különben már eltörölték ezt a 35 éves korhatárt(vagy 3 gyerek dolgot).Azt meg nem is értem miért lettem lepontozva...mivel 40 éves leszek,van 3 gyerekem,és én már nem akarok szedni semmit,a spirált nem bírom(volt,méhgyulladást kaptam tőle).Ha meg véletlenül teherbe esnék,és ezt itt meg is írnám,biztos,hogy azért pontoznának le,miért is nem vetetem el "ilyen" öregen.Mindig jár erre valami jó szándékú ember...
12/15 anonim válasza:
Nincs korhatár.Akár 18 éves gyermektelen nőnek is megcsinálják.Csak neki többet kell várni az első aláírástól a műtétig.Nekem 3 gyerekem van 3 hónapot adnak hátha meggondolom magam.Ha már megcsászároznak akkor nem köldökön keresztül csinálják hanem a császár vágásán keresztül.A császár is altatásban lesz?
13/15 A kérdező kommentje:
igen császár vágásánál csinálják! még nem tudom h altatnak e..de én szeretném nagyon!
2012. okt. 3. 20:40
14/15 anonim válasza:
szerintem kérheted az altatást ha ettől tartasz hogy bepánikolsz.
15/15 A kérdező kommentje:
köszi utolsó h írtál és remélem h igazad lesz!:)
2012. okt. 4. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!