Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor érdemes mozizás céljából...

Mikor érdemes mozizás céljából 4 D-re menni? Érdemes esetleg többször is? Mikor nem olyan "sovány" már a picúr?

Figyelt kérdés
Van akitől azt hallom, hogy 23-24 hét körül, mert később már olyan nagy a baba, hogy alig fér bele az ultrahangos felvételbe. Van aki szerint pedig 28-30 hét körül, vagy még később? Mit gondoltok? Most 21 hetes vagyok, arra gondoltam, hogy olyan 2-3 hét múlva mennék. Szerintetek?
2009. aug. 4. 09:43
 1/10 anonim ***** válasza:

Én a 29. héten voltam 4D-n. Hát igen, nem fért bele teljesen a képbe, de nagyon jó kis felvételek készültek róla. Szerintem a 25. hét után érdemes menni, akkor már jól látszik a pofija, mindene. Szerintem jó időben mész majd:)

További szép babavárást!

2009. aug. 4. 09:58
 2/10 anonim ***** válasza:

Igen, a 23-24 hét környéke a legideálisabb, később tényleg csak részleteiben látjátok a picit és a magzatvíz is egyre kevesebb, az az uh felvételek minősége miatt fontos! Jelentkezz be bátran, én 22+6 hetesen voltam, tündéri volt, jók lettek a képek!

24 hetes

2009. aug. 4. 09:58
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem a legjobb időt választottad. Amikor én időpontot kértem 4D-re, a szonográfus is a 24. hetet alánlotta és nem bántam meg. Gyönyörű volt. Voltam a 30. héten is, az már kevésbé volt élvezetes (de azért azt is jó volt látni) :).

Úgyhogy a 24. hetet választanám legközelebb is.

34 h km

2009. aug. 4. 10:02
 4/10 anonim ***** válasza:
37%

Én nem tudom ki hogy van vele, de én láttam egy 27 hetes 4D-és felvételt, és akkor mondtam is hogy nem bánom hogy mi nem mentünk, és nem adtunk ki rá majd 20 ezret, mert egyáltalán nem volt "nagy" élmény, nem is volt olyan tiszta, csak egy baba a méhben.Engem kielégít havonta a 2D is.

Sokat filóztunk, mire úgy döntöttünk hogy inkább nem tesszük ki a babát közel egy órás uhának, csak azért hogy mi meglessük, igazán már élőben vagyunk már kíváncsiak, de nagyon.

Azt a pénzt mi inkább fontosabb dolgokra költöttük, amit a baba tud használni.

Ezzel most nem azt mondom hogy ne menjél, csak a privát véleményemet mondtam el.

36 hetes km.

2009. aug. 4. 12:14
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem azért ajánlotta a dokim a 24.hetet,mert akkor már szép kerek,baba formája volt.Igaz,hogy nem látni egyben,de előtte még olyan kis ebihalacskák. :-)

39h

2009. aug. 4. 12:25
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a mozizás a fontos!Már 12 hetesen érdemes menni,mert ilyenkor komoly genetikai szűrést is csinálnak.És ilyenkor is élmény látni a picit!
2009. aug. 4. 12:59
 7/10 anonim ***** válasza:
12:25-nek. Teljesen igazad van, ez a Te véleményed, de nem mindent lehet látni a 2D uh-n. A 4D-s olyan képeket ad, hogy észre lehet venni rajta az elváltozásokat, problémákat is.
2009. aug. 4. 20:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Bocsi! Az előző válasz a 12:14-esnek szólt
2009. aug. 4. 20:35
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 20 hetesen voltam, nagyon élénk volt a Picim, sok az elmosódott kép, de élvezhető volt, nagyon is!

Most is megyek majd, 32 hetesen.

Nos az előttem szólókhoz: nekem az orvosom nem is mutatja meg a picit, mert millióan vannak, ingerültek, kis képet se kaptam soha, a 30 hetesen pedig mikor megkérdeztem, hogy rendben van e minden, még válaszolni se akart. :(

Én is tudnám máshova rakni azt a pénzt, de meg kell nyugodnom, látnom kell, hallanom kell, hogy nincs baj és persze örök emlék marad, Neki is és nekem is.

Üdv.:31 hetes km

2009. aug. 4. 23:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Szia!Én most pénteken töltöm be a 24.hetet és szombaton megyünk mozizni :).Majd írok milyen volt!
2009. aug. 5. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!