Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szimpi egy rendőrcsaj, (akit már többször láttam) és egyenruhába van le lehet szólitani ismerkedés céljából? vagy nem?
Figyelt kérdés
2008. dec. 20. 20:07
1/10 anonim válasza:
Próbáld meg. Legfeljebb megbilincsel :)
2/10 anonim válasza:
Biztosan lebilincselő személyiség lesz, akkor is, ha tetszetek egymásnak, de főleg ha te nem tetszel neki.
Max elkéred a számát, hogy szolgálaton kívül, bilincs és gumibot nélkül megbeszélhessétek a szakszerű eljárást a bűnös gondolatok terén.
3/10 anonim válasza:
inkább nem! majd ha nem lesz munkában
4/10 anonim válasza:
Hát, ha egyedül van, miért ne. Nem tudom, mennyire vagy rá képes, de próbálj úgy nézni rá, mintha nem rendőr lenne és civil ruhában is lenne. Felejtsd el, hogy rendőr, csak az embert, a személyiségét, a nőt nézd/lásd benne, és úgy szólj hozzá.
5/10 anonim válasza:
első válaszolónak
lebilincsel-> ejnye rossz fiú, nah gyere csak nézünk egy helyet ahol nem jár senki és ...........
xD
komolyan:
rendőr hát én 2x is meggondolnám de miért ne egyszer élünk :P :)
6/10 anonim válasza:
1. vagyok. Megbeszélhetjük utolsó. ;)
7/10 anonim válasza:
le,csak ne úgy mint a kiss ádám ( Jónapot kivánok,közuti ellenőrzés!) :D
8/10 anonim válasza:
ha egyenruhában van, akkor ne, mert 1. fegyelmit kap ha nem a munkáját végzi 2. az egyenruha ad egy olyan érzést a rendőrnek, hogy "csak segítséget kérhetnek, másról szó se lehet..." de ha kávéházban ücsörög, akk nyugodtan :P
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ utolsó )
2008. dec. 21. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!