Kismamák, akinek ctg alatt nem igazán produkálta magát a babája (Evés, ivás, stb. ellenére sem) Mit csináltatok vele?
Szia!
Én most megyek harmadjára CTG-re.Elsőre nagyon megvoltam elégedve a picurral mert mozgott nagyon.Sőt a vége felé még csuklott is.Másodjára bealudt,mert kimozogta magát mire sorra kerültünk.Ekkor nekem azt tanácsolták,hogy forduljak oldalra.Na akkor rúgott egyet kettőt.Ma kicsit kerülővel megyek a rendelőbe (gyalog) hátha fent lesz mire odaérünk.Szerintem fejre is állhatunk ha a baba úgy gondolja, hogy aludni akar akkor aludni fog.
Boldog babavárást!
38 hetes
ébresztgettük a szülésznővel közösen, kevés sikerrel:))
ő jobbra-balra mozgatta a hasam, de ez nem volt hatásos, úgyhogy én simiztem, illetve gyengéden nyomkodtam:) nagyon nem akartam azért piszkálni.
Nekem egy szülésznő odajött és megmozgatta a babát, de majdnem elküldtem a pic*ába.
Elvileg így ilyen durván nem szabad a babát piszkálni csak azért, hogy felébredjen. Szerencsére az volt az utolsó ctg-m. :(
Igyál közben, az hatásos.
Nekem tegnap volt.A szülésznő kicsit megringatott,forogtunk párat,és már fel is ébredt.
39h
Köszönöm mindenkinek a választ!
Én kb 3 órát ültem és vártam, hogy megmoccanjon. Az elején mutatott némi érdeklődést a dolog iránt, aztán semmi. (Pedig ittam kólát, ettem csokit, de ezek sem hozták lázba).
Tudom, hogy a mi és a baba érdeke, hogy mocorogjon közben, de már engem is úgy idegesített, hogy állandóan bökködnöm kell a hasam, hogy majdnem elküldtem melegebb éghajlatra a szülésznőt. Ha fejre álltam volna, sem moccant volna meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!