Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, akinek ctg alatt...

Kismamák, akinek ctg alatt nem igazán produkálta magát a babája (Evés, ivás, stb. ellenére sem) Mit csináltatok vele?

Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 08:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi semmit. Védőnő megmozgatta a hasamat, de így is elég lusti volt. :)
2009. aug. 4. 08:35
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én most megyek harmadjára CTG-re.Elsőre nagyon megvoltam elégedve a picurral mert mozgott nagyon.Sőt a vége felé még csuklott is.Másodjára bealudt,mert kimozogta magát mire sorra kerültünk.Ekkor nekem azt tanácsolták,hogy forduljak oldalra.Na akkor rúgott egyet kettőt.Ma kicsit kerülővel megyek a rendelőbe (gyalog) hátha fent lesz mire odaérünk.Szerintem fejre is állhatunk ha a baba úgy gondolja, hogy aludni akar akkor aludni fog.

Boldog babavárást!

38 hetes

2009. aug. 4. 08:48
 3/8 anonim ***** válasza:

ébresztgettük a szülésznővel közösen, kevés sikerrel:))

ő jobbra-balra mozgatta a hasam, de ez nem volt hatásos, úgyhogy én simiztem, illetve gyengéden nyomkodtam:) nagyon nem akartam azért piszkálni.

2009. aug. 4. 08:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem a végén az autózás közben állandóan pörgött, utána meg elfáradt és pihent :) Így bejelentkeztem, mentem e4gy kört az autóval és szaladtam a gépre :DDD a szülésznők imádták a mutatványt (kocogó bálna veszély a parkolóból- 30kg-t híztam, gondolhatod milyen látvány voltam ;)
2009. aug. 4. 09:05
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem egy szülésznő odajött és megmozgatta a babát, de majdnem elküldtem a pic*ába.

Elvileg így ilyen durván nem szabad a babát piszkálni csak azért, hogy felébredjen. Szerencsére az volt az utolsó ctg-m. :(

Igyál közben, az hatásos.

2009. aug. 4. 10:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem azon a napon amikor ki voltam írva természetesen meg sem mozdult. A pocakmozgatás ellenére sem. elzavartak lépcsőzni. Még ekkor sem csinál semmit. Elküldtek uh-ra. Ott mutatta a dokinő,hogy nézze anyuka,hogy mosolyog a kisfia! :)Este beindultak a fájások,másnap 12.45-re meglett a legény. :)
2009. aug. 4. 10:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem tegnap volt.A szülésznő kicsit megringatott,forogtunk párat,és már fel is ébredt.

39h

2009. aug. 4. 10:31
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ!

Én kb 3 órát ültem és vártam, hogy megmoccanjon. Az elején mutatott némi érdeklődést a dolog iránt, aztán semmi. (Pedig ittam kólát, ettem csokit, de ezek sem hozták lázba).

Tudom, hogy a mi és a baba érdeke, hogy mocorogjon közben, de már engem is úgy idegesített, hogy állandóan bökködnöm kell a hasam, hogy majdnem elküldtem melegebb éghajlatra a szülésznőt. Ha fejre álltam volna, sem moccant volna meg.

2009. aug. 4. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!