Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Missed ab. -on estem át 3...

Missed ab. -on estem át 3 napja. Ma reggeltől nagyon görcsölök. Ez ezzel jár? Milyen gyógymódok vannak rá? Nem tudom, hogy görcsoldó szedhető-e, hiszen ugy hallottam, hogy most szűkül a méh eredeti méretére.

Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 21:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia

Minden ember más, én missed ab. után nem görcsöltem viszont mikor újra elkezdtem menstruálni akkor nagyon erős görcseim voltak.Én csak orvosi utasításra szedek gyógyszert egyébként nem,így sajnos ebbe én nem tudok segíteni

2009. aug. 3. 21:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha härom napig nem volt semmmilyen fääjdalmad most meg igen fordulj orvoshoz mindenkepp. Ugyis kell menned kontrollra, mond meg a dokinak, es hogy nezzen meg. Missed ab. utän termeszetesek a görcsök, mivel jol mondtad, neked is kitägult a mehed, mint annak a nönek aki szül, (szüleskor kb 12cm-re, mised ab-nel 6-8 cm-re)igy neki is össze kell huzodnia. Az viszont gyanus, hogy härom nap utän görcsölsz ennyire. Görcsöldot vegyel be nyugodtan, de utäna cickafark teät kezdj el inni szigoruan a mehed miatt. Nagyon gyorsan regenerälja, es megerösiti, azert hogy ne lehessen megegy vetelesed. Tapasztalat. 1.5eve volt ugyan ez velem is, most 6 hetes terhes vagyok, es elsö este mä rteherbe is estem. Bär a kritikus 12 heten meg nem estem ät, de biztos vagyok benne hogy meg lesz!

Sajnälom a pocaklakot, es sok sikert a következöhöz. Es ne feledd cickafark tea napi egy deci!

2009. aug. 3. 21:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. aug. 4. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!