14 hkm. szerintetek terhesség alatt használhatok ezek a folyások ellen ilyen tampont van ez a mini ob. szerintetek nem csinál bajt?
Nagyon "folysz" ? Nem elég a tisztasági betét rá?
De amúgy hogy a kérdésedre válaszoljak, szerintem nem lesz baj a tampontól sem, csak ügyelj rá mindig h tiszta legyen a kezed mikor felteszed. De gondolom erre alapból is ügyelsz! :)
szerintem ha sok van,akkor nem tampont kellene használnod,hanem orvoshoz menni. nekem is nagyon sok van/volt, gombás is vagyok sajnos :S én nem ajánlanám a tampont,az nem oda való ilyenkor! egyébként is hajlamosabbak vagyunk ilyenkor a különböző fertőzésekre és sok a pangó cucc, nem kellene még további fertőzésveszélynek kitenni magadat!
14hkm
Ne használj tampont folyásra, inkább említsd meg a dokidnak, lehet tényleg fertőzés. Mondjuk egyébként is több a folyás terhesség alatt, ez normális. Én sűrűbben fürdöm.
Olvastam valahol, hogy nem szabad tampont használni, a fertőzést csak erősíti.
Az én orvosom pont a múltkori előadásán mondta, hogy nem szabad terhesség alatt tampont használni!
Ha sok a folyás, orvos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!