Hány hetes kortól nő meg hirtelen a pocak?
Nekem a 22. hétig szinte semmi sem látszott :)
Pedig kicsi és vékonyka vagyok, és első baba :)
De a 24. héttől óriásit nőtt :) Még mindig kisebb, mint másé ilyenkor, de már gyönyörűen látszik, hogy szép kis formás terhespocak :)
28 hetes kismami
bő pólóval még el tudom rejteni, de akkor meg úgy nézek ki igazából mintha dagi lennék. ezért inkább még a feszesebb pólókat veszem föl, hogy látszódjon, nem meghíztam, hanem baba lakik a pocakomban :)
most 18 hetes vagyok, amúgy a 14. héttől már elkezdett gömbölyödni
Nekem ugyanilyen a pocim, mint ahogy te leirtad a tiédet :) Mintha a gyomrommal együtt nőne. Gondolom ez azért van mert a szervek feljebb tolódnak, kell a hely a méhednek + ilyenkor nagyon lassú az emésztés, sokáig bent van a gyomrodban a kaja, amit megeszel.
Én 21 hetes vagyok, a 19.héthez viszonyitva nem sokat változott az alakja a pocimnak, de azért talán picit gömbölyödött. Én is várom, hogy igazi babás hasam legyen már.
Boldog babavárást!
31 hetes múltam, még mindig nincs igazi kismama pocakom.
Persze meztelenül már szépen látszik, de ha picit is bővebb a ruhám, simán eltakarja.
Némi túlsúllyal kezdtem, sosem volt lapos hasam, lehet, hogy ez is közrejátszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!