Kinek jött be az a babona, hogy ha sokat hány a kismama akkor lánya lesz? Meg ehhez hasonlók.9 hetes terhes vagyok, kíváncsi vagyok kisfiú vagy kislány lesz, jó lenne ha írnátok pár tapasztalatot?
Egyszer sem hánytam,és csúcsos a hasam és kislányom lesz!Kisfiammal sem hánytam egyszer sem!
37 hkm
100%-osan kislányom lesz, a terhességem alatt egyszer sem hánytam. Csúcsos pocim van, mindenki állítja, hogy kisfiú lesz, higgyem el, az nem lehet lány, mert tipikus fiús pocim van. Én csak mosolygok rajtuk, mert amniocentézisen kellett átesnem, így volt kromoszómavizsgálat, amiből 100%-osan kiderült a baba neme.
Szerintem ne higgy ezeknek a babonáknak! Nekem ezekből még semmi sem jött be, sőt, az ellenkezője inkább.
Minden ember más, más a testalkata, szervezete, így természetesen mindenki máshogy, másképp éli meg a terhességet...
34 hkm
Én a 4,5 hónapig hánytam napi csomószor, szagundor továbbra is fennáll és már csak alkalmanként hányok és igen kislányom lesz! Szóval nekem abszolút bejött!!
22 hetes Kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!