Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek jött be az a babona,...

Kinek jött be az a babona, hogy ha sokat hány a kismama akkor lánya lesz? Meg ehhez hasonlók.9 hetes terhes vagyok, kíváncsi vagyok kisfiú vagy kislány lesz, jó lenne ha írnátok pár tapasztalatot?

Figyelt kérdés

2012. szept. 28. 19:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem az első lány lett, már négykézláb közlekedtem a mosdóba annyit hánytam. Amásodiknál is de ők ikrek egy fiú és egy lány. A harmadik terhességet észre sem vettem és fiú lett. Nálam igaz, hogy lányokkal voltam sokat rosszul. Anyumnál fordítva volt.
2012. szept. 29. 08:20
 12/17 anonim ***** válasza:
Első kisfiammal semmi bajom nem volt,8 hetes volt,mire egyáltalán leesett,hogy terhes vagyok,ő sajnos beteg volt,nem maradt velünk.A másodikkal nagyon rosszul voltam az elején,és kisfiú lett:)
2012. szept. 29. 08:31
 13/17 anonim ***** válasza:

Egyszer sem hánytam,és csúcsos a hasam és kislányom lesz!Kisfiammal sem hánytam egyszer sem!

37 hkm

2012. szept. 29. 10:43
 14/17 anonim ***** válasza:

100%-osan kislányom lesz, a terhességem alatt egyszer sem hánytam. Csúcsos pocim van, mindenki állítja, hogy kisfiú lesz, higgyem el, az nem lehet lány, mert tipikus fiús pocim van. Én csak mosolygok rajtuk, mert amniocentézisen kellett átesnem, így volt kromoszómavizsgálat, amiből 100%-osan kiderült a baba neme.

Szerintem ne higgy ezeknek a babonáknak! Nekem ezekből még semmi sem jött be, sőt, az ellenkezője inkább.

Minden ember más, más a testalkata, szervezete, így természetesen mindenki máshogy, másképp éli meg a terhességet...

34 hkm

2012. szept. 29. 12:20
 15/17 anonim ***** válasza:
Hat nekem semmifele ilyen babona nem jott be,pedig barmilyen jelet eszzrevettem magamon es is mindig nezegettem na akkor mi lesz vajon:)) 2szer hanytam,egy parszor meg volt hanyingerem,de semmi komoly,csucsos hasam volt,edeset kivantam mindvegig(habar azt hiszem ez elmeletileg megis a kislany jele) es kislanyom lett:)
2012. szept. 29. 13:02
 16/17 anonim ***** válasza:

Én a 4,5 hónapig hánytam napi csomószor, szagundor továbbra is fennáll és már csak alkalmanként hányok és igen kislányom lesz! Szóval nekem abszolút bejött!!

22 hetes Kismama

2012. szept. 30. 10:15
 17/17 anonim ***** válasza:
Negyedik gyermekemet várom . Van már egy fiam és két lányzóm ,és nagyon boldog vagyok mert két fiú két lánnyal zárul a kőr .:)) Én annó a fiamnál nagyon jól voltam előre jövő pocakom volt és ink a sósabb ,húsosabb étkeket kivántam mint ahogyan a kicsi fiúval ez most is igy van . a két lányommal gömbölyű has és rengeteg édesség ,na emg a sok sok émelygés hányás . Nálam teljesen igaz a babona és előre megmondta mki ,hogy kukacos lesz .:)) Én is az elejétől kicsi fiúnak éreztem . Na meg a szex a lányzókkal jobban kivántam a kisfiúknál nálam nincs az az igazi vágy ,erre mondták az öregek persze mert van már egy kuki benned .:DD Most a csipős ételek is nagyon mentek lányokkal ezt el sem birtam volna képzelni ,a végére úgy néz ki jön egy kis édes is mert a csokis palacsintától végem van .:DD Alapból nem szeretem .Na és a sok gyümőlcs ,is ment a fiúkkal . Én egyébként ingával is megnéztem és kijött mind a négynél az igazság ! :) Tudod a cérnára karikagyűrű és a pocakod felett tartod . Ha ide oda megy akkor tökös ,ha körbe körbe akkor lány . ;) Egy kis bosziság és jó játék . :) Boldog babavárást majd ird meg ,hogy milyen tünetekkel mégis mid lett . :)
2012. okt. 5. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!