Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak a vékony alkatoknak...

Csak a vékony alkatoknak látszik hamarabb a pocakjuk?

Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 11:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Én nem így vettem észre.

A második babámat várom, vékony vagyok, de magas is. A csípőm nem széles. Az első babával a 16. hétig szinte semmilyen pocakom nem volt, a 25. hétig terhesgatyára sem volt szükségem, utána kezdett el igazán nőni.

Most a második babámat várom, még csak a 12. hétben vagyok és vannak velem egyidős terhesek nagyobb pocakkal (bár ezidáig inkább a puffadás okozhat pocakot, nem a baba).

Még simán miniszoknyában és szűk felsőben járok, mindenféle gond nélkül, nem is híztam. Most sem számítok arra, hogy a 20-25. hét előtt bárki átadná nekem a helyét a buszon, annak ellenére, hogy terhesen is inkább szűk cuccokat hordok, tehát nem takargatom, csak egyszerűen szerintem nem fog látszani.

Egyébként teljesen lapos hasú vagyok, a férjem anno a 20. héten azt mondta rám, hogy "most van akkora pocid, mint sok nőnek baba nélkül". Talán emiatt sem feltűnő.

2009. aug. 3. 12:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Első terhességem, 15 hetes vagyok. Nem volt lapos hasam a terhesség előtt, sőt volt egy kis plussz is a pocimon. A férjem mindig azzal viccelődött, hogy jó lesz az a babának, mert legalább védi valami a sok külső hatástól He-he! Már a 8-9. héten alig jött fel rám a ruhám, a 10. héttől már egyértelmű volt bő ruhában is hogy babát várok. Most meg már nagyon szépen gömbölyödik, alig tudok már cipőt húzni, vagy lehajolni, pedig még milyen sokáig kellene......

Nagyon szép és örömteli babavárást mindenkinek! (-:

2009. aug. 3. 14:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Első terhességem nekem is, és nem vagyok épp nádszál alkat. De már a 13. héttől nem jöttek rám a ruháim, és azóta bizony kismamanadrágot kell hordanom. A pocim is szépen kerekedik, mindenki idősebb terhesnek hisz, de még csak 23 hetes leszek holnap.

Neked látszik már a pocid? Mennyi idős vagy?

2009. aug. 3. 18:46
 4/6 A kérdező kommentje:
8 hetes vagyok,még nem látszik a pocakom csak már több helyen olvastam hogy csak a vékony alkatuaknak látszik a pocakjuk 13-14 hetesen.Jo olvsani hogy ez nem igy van.Boldog babavárást nektek.
2009. aug. 3. 18:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Az elso valaszolo vagyok. Akkor ezek szerint jol tippeltem, hogy a vekonyabbaknak latszik inkabb kesobb. :-)

Szerintem amiatt van, mert ha valakinek mar eleve van pocija baba nelkul, plusz erre meg rajon a puffadas (ami hihetetlen mereteket olthet a tizedik hetre, sajat pelda), akkor abbol mar szep nagy poci lehet es sok szuk nadrag.

Ha viszont valakinek lapos hasa van es arra jon ra a puffadas, akkor lesz valamennyi pocak, de az meg nem lesz feltuno, mert azt gondoljak csak rola, hogy van egy kis feleslege, tele ette magat, stb, tehat akkor lesz akkora pocija, mint a masik csoportnak baba nelkul volt.

Ki minek orul. Elso babaskent orultem, ha mar latszott, ugyanakkor meg annak is orultem, hogy jo sokaig hordhattam a csinos nadragokat es nem kellett kismamanacit vennem (nekem azok nagyon nem tetszenek, mert magas vagyok es mind olyan csunyan allt rajtam, amit probaltam).

Most a masodik babanal viszont meg kevesbe surgetem a pocaknovekedest, mert tavaly szuletett az elso babam, jol esett, hogy volt par lapos hasu, karcsu dereku honapom, szeretnem meg kicsit elvezni az alakomat, a regi ruhaimat, nem akarom hamar elovenni a terhesrucikat ismet. (Ezenkivul kisebb pocakkal konnyebb rohangalni egy egesz nap totyogo baba utan, mint hatalmassal.)

2009. aug. 3. 23:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is első terhességem, most 14 hetes. Már hetek óta nem tudom begombolni a nadrágjaimat, a napokban pedig már a kollégáim is észrevették, hogy kerekedem. :) Nem vagyok igazán karcsú, de kövér sem, volt egy kis pocakom is a terhesség előtt. Híztam ugyan egy kilót már, de amennyit zabálok, fogalmam sincs, hogy hová teszem azt a rengeteg kalóriát...
2009. aug. 4. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!